

MedicalPark Antalyasporumuzun İdari Koordinatörü Servet Çavuşoğlu’nun eşi Sevtap hanım, iki mesai arkadaşı ile birlikte trafik kazası geçirdi.
Bir bankanın Antalya Bölge Satış Müdürü olan Sevtap Çavuşoğlu, mesai arkadaşları ile Kumluca'ya müşteri ziyaretine giderken Çamyuva beldesi yakınlarında yağmur nedeniyle yoldan çıkarak refüje yuvarlandı. Kazada yaralanan Sevtap hanım ve mesai arkadaşları ambulans ile Kemer'de özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan incelemede Sevtap hanım ve Volkan beyin omurgasında çatlak bulunurken, Berna hanım kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
MedicalPark Antalyaspor olarak Çavuşoğlu Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Sevtap Çavuşoğlu ve arkadaşlarına acil şifalar diliyoruz.
MEDICALPARK ANTALYASPOR

