

MedicalPark Antalyaspor, transferde hız kesmiyor. Bugün Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapılan imza töreninde Ali Tandoğan ve Doğa Kaya, kendilerini MedicalPark Antalyasporlu yapan imzayı attı.
Törene, 2. Başkan Ali Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Nurettin Ünal, Salih Peker, Ömer Durna, Emin Altıner ve futbolcular katıldı. Basın mensuplarına yeni transferleri tanıtan Başkan Ali Yılmaz, “Transfer için yerli ve yabancı isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Bugün de Ali ve Doğa’ya imza attırıyoruz. Onları zaten tanıyorsunuz. Doğa daha önce burada oynayan bir futbolcu. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Yılmaz, Ali Tandoğan ile 2, Doğa Kaya ile de 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtirken futbolcular yaptıkları konuşmalarda Antalya’da olmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler. Bursaspor’dan transfer edilen Tandoğan, “Mehmet Hocamın ve başkanımızın beni istediğini öğrenince hiç düşünmeden kabul ettim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bursaspor’da yaşadığımız şampiyonluğu MedicalPark Antalyaspor’a da yaşatabilmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
Kendisini MedicalPark Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladıktan sonra kısa bir konuşma yapan Doğa Kaya ise şöyle konuştu: “Büyük bir camiada ter dökeceğim için mutluyum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. MedicalPark Antalyaspor’dan daha önce tanıdığım arkadaşlarımla aynı renklere hizmet etmek beni daha da mutlu edecek.”

