

MedicalPark Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve futbolcular, kulübün yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Yılmaz’ın sahibi olduğu ve yapılan tadilatla bambaşka bir çehreye bürünen Yılmaz Optik’i ziyaret etti. Bugün öğlen saatlerinde gerçekleştirilen ziyarette, renkli dakikalar yaşandı.
MedicalPark Antalyasporlu yöneticiler, Antalya’nın ünlü optik mağazalarından, Subaşı Caddesi üzerinde yer alan Yılmaz Optik’i daha modernleşen haliyle ziyaret etti. Başkan Hasan Akıncıoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların katıldığı ziyarette ilk gözlük, futbolcu Tita’ya satıldı. Reyon görevlisinin tavsiyesiyle bir güneş gözlüğü beğenen Tita, ilk katkıyı kendisinin yapmayı istediğini belirtti.
Tita, firma sahibi Abdurrahman Yılmaz’a ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletirken, Yılmaz ise konuklarını, üst katta özel olarak hazırlanan toplantı odasında ağırladı. Başkan Hasan Akıncıoğlu, Yılmaz’ın yakın tarihte almaya hak kazandığı ‘Mali Müşavirlik Belgesi’ni esprili bir şekilde basın mensupları önünde takdim etti.Abdurrahman Yılmaz yaptığı konuşmada tüm misafirlerine teşekkür ederken, ‘Yılmaz Optik’in ikinci şubesini de 1 Haziran 2011 tarihinde Lara’da yer alan Terra City AVM’de açacaklarının müjdesini verdi. Yılmaz, daha sonra tüm konuklarının tebriklerini sırayla kabul etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

