17 Haziran
17.06.2017 15:14:41
Maicon İmzayı Attı

Antalyasporumuz, 7 yıl Rusya'da forma giyen ve iki kanatta da görev yapabilen 27 yaşındaki futbolcu Maicon Marques ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

 

İmza töreninde konuşan Başkanımız Ali Şafak Öztürk, "Ofansif olarak birkaç pozisyonda oynayabilen yani iki kanatta ve forvette oynayabilen, defansif ve ofansif yönü de olan bir oyuncuyu transfer ettik. Tekniği çok güçlü ve bir o kadar da süratli. Bizim için de çok önemli bir oyuncu. İnşallah kendisi performansıyla tüm bunları gösterecektir. Takımımıza çok büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

 

“ANTALYASPOR GEÇEN YIL İYİ BİR SEZON GEÇİRDİ”

 

Maicon ise 7 yıl Rusya'da oynadıktan sonra Antalyaspor için mücadele edeceğini söyleyerek, "Antalyaspor'un harika tesisleri var. Takımın hedeflerinde yer alacağım için çok mutluyum. Bu projede bana inanan güvenenlere teşekkür ediyorum. Antalyaspor'un Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olacağına inanıyoruz. Transfer teklifi sonrası takımı ve kenti inceledim. Antalyaspor geçen yıl iyi bir sezon geçirdi " dedi.

“YENİ OYUNCULARIMIZ DA ANTALYA ÇOCUKLARI OLDU”

Gazetecilerin Menez, Maicon ve Zeki Yıldırım’ın 7 numaralı forma giydiğini ve gelecek sezon bu formayı hangi futbolcunun giyeceği sorusu üzerine ise Başkanımız Ali Şafak Öztürk, “Dünyadaki bütün Antalya çocuklarını almaya çalışıyoruz. 7 numara Antalya'nın simgesi oldu. Zeki’nin de numarası. Futbolcularımız anlayışla karşılayacaktır. Antalyalı birinin taşıması doğru olacaktır. Yeni oyuncularımız da Antalya çocukları oldu” ifadelerini kullandı. Maicon ise takım içinde hiyerarşiye saygı duyacağını, forma numarasının problem olmayacağını dile getirdi.

 

 

Futbol