01 Mart
1.03.2019 15:04:27
Ödüllü Yüzücülere Plaket

Ardı ardına aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Atatürk Ortaokulu'nun yüzücüleri, okul yönetimleri tarafından da ödüllendirildi.

Atatürk Ortaokulu'nun 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yüzme müsabakalarında hem yıldız kızlar hem de yıldız erkekler takımlarıyla yarışmalara katılabilen tek devlet okulu ve yüzme havuzu olmadan yarışlara katılıp kupa alabilen tek okul olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Sosyal sorumluluk kapsamında Antalyaspor Yüzme Şubesi'nin antrenör ve tesis desteğiyle yüzme yarışlarına katılan Muratpaşa Ortaokulu yüzücülerine okul yönetimi, düzenlenen törenle plaket takdim etti. Antalya İli Okul Sporları müsabakalarında yıldızlar ve minikler kategorilerinde takım olarak Antalya 2.'si olan yüzücüler okullarında düzenlenen törenle ödüllendirildi.

PLAKETLERİNİ ALDILAR

Elif Oçak, Ece Melek Demirezen, Ayça Özdemir, Nehir Sertkaya, Ayşe Naz Karagül ve Zeynep Manav'dan oluşan yıldız kızlar takımı, Ozan Tan Ertan, Baran Yılmaz, Ozan Gülen, Bayram Uğur, Emir Öçal, Murat Akın Çiloğlu ve Murat Ülkü Öztürk'ten oluşan yıldız erkek takımının yanı sıra minikler kategorisinde Ezgi Tunçer, Ayça Bilen, Sevim Eylül Süpürgeci, Sıla Tunçer, Tuğba Karacan, Esra Geboloğlu ile Mihail Frolova, Yaşar Emre Mehmet, Mercan Keya, Deniz Duman, Karahan Sarp İlhan, kendilerini kutlamaya gelen Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Cumhur Arıcı ile Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Yüzme ve Su Topu Şubesi'nin Sorumlumuz Alp Özel'in elinden aldı.

Atatürk Ortaokulu'nun elde ettiği derecelerle çizdiği başarılı grafik nedeniyle kendilerini gönülden kutladığını belirten Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, “Atatürk Ortaokulu'yla gerçekleştirdiğimiz bu pilot uygulamayla spora kazandırdığımız yüzücüler için mutluyuz. Bu pilot uygulamayı diğer okullarla da yapabilmek hedefindeyiz” dedi.







Futbol