18 Ekim
18.10.2017 19:15:56
Vali Karaloğlu’ndan Taraftarımıza Müjde

Yönetim kurulumuz Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkanımız Ali Şafak Öztürk, asbaşkanlarımız Nurettin Ünal ve Bora Terzioğlu, yönetim kurulu üyelerimiz Emin Hesapçıoğlu ve Mehmet Akdağ, kulüp genel menajerimiz Servet Çavuşoğlu ile kulüp genel müdürümüz Adem Kart'ın katılımı ile gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü. Ziyarette; taraftarlarımızın bu sezon iç saha maçlarında uygulanan stat girişindeki güvenlik kontrollerinden kaynaklanan mağduriyet ve şikayetleri konuşuldu.

 

Vali Karaloğlu, bu konuda Antalyaspor A.Ş,'den gelen talep doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü ile durumu istişare ettiklerini, taraftarın mağduriyetini giderme konusunda kararlar aldıklarını bildirdi. Yeni uygulamanın Kasımpaşa maçından itibaren başlatılacağını bildiren Vali Karaloğlu, "Stat girişinden taraftarın en çok şikayet ettiği uygulamaları gözden geçirdik. Bu konuda Antalyaspor A.Ş. yönetiminden gelen talebi de değerlendirdik. Taraftarın maçlara daha hızlı ve şikayet konusu mağduriyeti yaşamadan girmelerinin sağlanması yönünde kararlar aldık. Ama tabi ki yine de maça gelen insanlarımızın güvenliği açısından 6222 sayılı yasanın gerekleri gözardı edilmeyecek" dedi.
Başkanımız Ali Şafak Öztürk, ziyaret sonunda Vali Münir Karaloğlu'na teşekkür ederek, Samuel Eto'o ve Samir Nasri'nin formalarını hediye etti.

 

 

Futbol