27 Ekim
27.10.2017 14:28:19
“İnanmaya İhtiyacımız Var”

Teknik Direktörümüz Leonardo Aroujo, Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Pazar günü karşılaşacakları Bursaspor maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

 

 

Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde düzenlenen toplantıda konuşan Leonardo, “Önümüzde zorlu bir maç var. Bursaspor, son maçlardaki sistemini değiştirdi. Bu maça hazırlanıyorlar. Hocalarını çok iyi tanıyorum. Aynı takımda yıllarca oynadık. Zor bir takıma ve farklı bir sisteme karşı oynayacağız. Bursaspor kendisini sürekli geliştiren bir takım ve zor bir maç bizi bekliyor” dedi.

“BURSASPOR GÜÇLÜ BİR CAMİA”

 

Sürekli kazanmak için sahaya çıktıklarının altını çizen Leonardo, “Karşımızda organize olan bir takım olacak. Taraftar olarak baktığımızda Bursaspor güçlü bir camia. Geçmişte Antalyaspor-Bursaspor maçlarına bakıldığında sürekli rekabet halindeki iki takım hatta Anadolu derbisi olarak göze çarpıyor. Bizim için önemli. Bunu başarabilirsek galibiyet serimizi sürdürebileceğiz. Bu da takım oyunun gelişmesine vesile olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

“TAKIMIN POZİSYONU DAHA YUKARILARDA OLMALI”

 

Takımımızın antrenmanlarda çok iyi çalıştığını ve motivasyon olarak da iyi durumda olduğunu söyleyen Leonardo, “Çok iyi hazırlanmalısınız. Eğer iyi hazırlanırsanız bu da skora yansıyor. Son iki maçımızda iyi sonuçlar aldık. Son lig maçını evimizde kazandık. Kupada da galip geldik. Çok sayıda gol pozisyonu yakaladık. Bu da takım için iyi bir moral. Takımın pozisyonu daha yukarılarda olmalı. İleride de bu olacak” diye konuştu.

 

“OYUN FELSEFEMİZİ DAHA İLERİYE GÖTÜRÜYORUZ”

 

Leonardo, “Sürekli geliştirdiğimiz takım içindeki oyun mantalitemizi yukarıya taşıdık. Son 4 maç bunu gösterdi. Sürekli gelişim halindeyiz. Takımın başında çıktığım ilk maçta ilk dakikalarda bireysel hatalar ve akabinde gelen goller vardı. Son maçlarda iyi duruma geldik. Önemli olan oyuncularımın göstereceği mantalite, takımın göstereceği uyum önemli. Sakat arkadaşlarımız var. İyi yoldayız ve sürekli gelişiyoruz. Oyun felsefemizi daha ileriye götürüyoruz. İnanmak gerek ve biz de inanıyoruz” dedi.

 

"CAMİA BİRARAYA GELMEDİ"

 

Antalya’nın ve Antalyaspor camiasının bileşenlerinin bir araya gelmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Teknik Direktörümüz Leonardo, “İnandığımız kadar onlar da inanmalı. Camia inanmalı, taraftarlar inanmalı, basın mensupları inanmalı yeni yapılanma sürecine. Hep birlikte camia olarak inanmaya ihtiyacımız var. Bu inanma güven gelirse takıma üzerinde çalıştığımız, devam ettirdiğimiz projemiz takım üzerindeki felsefemiz çok daha iyi noktalara gelecek” açıklamasında bulundu.

 

“BÜYÜK BİR OYUNCU GRUBUM VAR”

 

Takımdaki sakatlar hakkında da konuşan Leonardo sözlerine şöyle devam etti: “William uzun süredir bizimle beraber olamadı. Takıma yeni yeni adapte olmaya başladı. Yekta’nın bir ay süren sakatlığı var. Zeki ameliyat oldu ve dönmesi için belli bir zaman gerekecek. Nasri ve Djourou da sakat. Maalesef bazı oyunculardan noksan bir şekilde Bursa’ya gideceğiz. Büyük bir oyuncu grubum var. Hazır olan oyuncular eksiklerini kapatacak ve hazır hale gelecek.”

 

 

 

 

Futbol