04 Aralık
4.12.2017 13:04:18
 “Her Maç Aynı Derecede Önemli”

Basketbol Takımımız Başantrenörü Arda Vekiloğlu, geçtiğimiz hafta evimizde oynadıkları Selçuklu Belediyesi maçı ve yarın Yalova’da karşılaşacakları Yalova Belediyesi karşılaşmaları hakkında konuştu.

 

Geçtiğimiz hafta 2 maç oynadıklarını hatırlatan Antalyaspor Basketbol Takımımız Başantrenörü Arda Vekiloğlu, “Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Düzce Belediye’ye konuk olduk. Önde götürdüğümüz ve daha hâkim olduğumuz bir maçı, istemediğimiz biçimde 2 sayı farkla kaybettik. Bu bizim için ancak aynı hafta cumartesi günü oynayacağımız Selçuklu Belediyesi maçını kazandığımızda bir anlam ifade edecekti. Çünkü o maçtan aldığımız dersler var” şeklinde konuştu.

 

“ÜSTÜN GELEN TARAF BİZ OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ”

 

Antalya Spor Salonu’nda ağırladıkları Selçuklu Belediyesi’ni 93-90 yenen kırmızı-beyazlı ekibimizin Başantrenörü Vekiloğlu, “Bu maç, bizim için çok kritikti. Hem rakibin ligde bulunduğu konum ve aldığı galibiyetler hem de ligdeki sıralaması nedeniyle çok önemli bir maçtı. Ligin en geç kurulan ama beklentilerin üzerinde iş yapan iki takımıydık. Herkes bu iki takım arasındaki rekabette kimin üstün geleceğini merak ediyordu. Bu eşleşmede üstün gelen taraf biz olduğumuz için mutluyuz. Düzce maçının da bir anlamda telafisi oldu” dedi.

 

“BULUNDUĞUMUZ YERİ TAÇLANDIRMAK İÇİN KAZANMALIYIZ”

 

Yarın karşılaşacakları Yalova Group Belediye maçının da çok önemli olduğunun altını çizen Vekiloğlu, “Ligin üst sıralarındaki takımlara karşı almış olduğumuz galibiyetlerin anlam kazanması için mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bu ligde iyi takım, kötü takım ya da kolay maç diye bir kavram yok. Kısacası oynamadan kolay maç demek zor. Rakibimize saygı duyuyor ve ciddiye alıyoruz. Bundan önce aldığımız galibiyetleri hatta bulunduğumuz yeri taçlandırmak için mutlaka kazanmamız gereken bir maç” ifadelerini kullandı.

 

“TÜM TARAFTAR GRUPLARINA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM”

 

Takım olarak ortaya koydukları oyun ve bunun sonucunda gelen galibiyetlerle daha fazla seyirciyi salona getirmeyi başardıklarını belirten Başantrenörümüz Vekiloğlu, “Özellikle taraftar gruplarının da takımımızı yavaş yavaş sahiplenmeye başladığını görüyorum. Bunun daha da artması, hedefimiz. Böyle bir beklentimiz var. Sahaya koyduğumuz mücadele ve aldığımız sonuçlarla, kendi adımıza bunu sağlamak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Şu ana kadar da özellikle bu son maçtaki artan destek için tüm taraftar gruplarına teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Futbol