15 Mart
15.03.2017 17:33:18
 Uğurlu Pilotlar Sahaya İniş Yaptı

Antalyaspor’umuz özel uçakla giderek galibiyetlerle döndüğü Trabzon, Gaziantep ve Rize deplasmanlarında Sun Express Havayolu firmasının görevlendirdiği kaptan pilot Fatih Şansal ile ikinci pilot Mehmet Çomak, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’mize gelerek, Beşiktaş maçına hazırlanan takımımızı ziyaret etti.

 

 Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, teknik ekibimiz ve futbolcularımız, uğurlu geldiğine inandıkları pilotları sıcakkanlılıkla karşıladı. Teknik heyetimiz, kaptan pilot Fatih Şansal ile ikinci pilot Mehmet Çomak'ı, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçına davet etti. 

 

 ÇALIMBAY: ONLAR EKİBİMİZDEN 

 

Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, basın mensuplarının konuyla ilgili sorusu üzerine şöyle konuştu:

 

“Gittiğimiz deplasmanlardan Allah'a şükür çok iyi şekilde döndük. Burada nasıl bir ekibimiz, yönetimimiz, futbolcularımız, teknik ekibimiz varsa bir de kaptan pilot ekibimiz oldu. Çok mutluyuz. Gittiğimiz deplasmanlardan çok huzurlu bir şekilde dönüyoruz. İnşallah bu hep böyle devam eder. Tabii ki her şeyi bir tek ona bağlamamak lazım. Bir de sahada çalışmak, mücadele etmek lazım. Hatta geçen maç hostes kardeşimiz, taraftarlarla güzel tempo tuttu. Türkiye'de her yere gittik. İnşallah hep beraber Avrupa'ya gitmek için ne gerekirse yapacağız. Oralara da beraber gideceğiz ve mutlu bir şekilde döneceğiz." 

 

 

 

ŞANSAL: SENEYE AVRUPA'YA GÖTÜRMEK İSTERİZ

 

Kaptan pilot Fatih Şansal ise, Antalyaspor'u götürdükleri 3 deplasmandan galibiyetle dönülmesinin kendileri için de çok güzel bir tesadüf olduğunu belirterek; “Böyle bir ekibin bir parçası olmak, ben ve ekibim adına büyük onur verici bir şey. İnşallah Türkiye'de yaşadığımız bu başarıyı seneye Avrupa'da devam ettiririz. Avrupalı olan şirketimiz de Avrupa'da bizi temsil etmesini dilediğimiz Antalyaspor'u seneye de Avrupa'ya götürmek istiyor. Bu güzel ortamı ileriye taşımak istiyoruz” dedi.

 

 

 

ÇOCUKLUĞUNUN KAHRAMANI ÇALIMBAY

 

İkinci pilot Mehmet Çomak da, çocukluk yıllarında hayranı olduğu Rıza Çalımbay'ın takımını deplasmana götürmekle onur duyduğunu söyledi. Çomak, "Çocukluğumun kahramanı olan Rıza Hoca’nın başarısının üzerine, böyle bir başarıya ortak görülmemiz, her ne kadar bizi onurlandırsa da çocukluğumuzun kaptanı Rıza Hoca’mızın da söylediği gibi Avrupa'da da Antalyaspor'u Antalyalı biri olarak onurlandırmak ve bu onura ortak olmak bizi mutlu edecek" diye konuştu.

 

 

 




Futbol