22 Nisan
22.04.2017 12:05:50
Akreplerin Köy Okulu Ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Kirişçiler Köyü’nde bulunan Kirişçiler İlkokulu’na ziyarette bulunan kırmızı-beyazlı ekibimiz, okulun öğretmen ve öğrencilerine hediyeler verdi.

Mutluluğu gözlerinden okunan öğrenciler, futbolcu abileri ve Antalyasporlu yöneticilerimizle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, Genel Koordinatörümüz Servet Çavuşoğlu, Yardımcı Antrenörümüz Servet Çetin, Takım Yönetimicimiz Kerem Atılmaz, Takım Menajerimiz Cem Deda ve futbolcularımız Sandro Raniere, Zeki Yıldırım, Deniz Kadah, Harun Alpsoy Kepez İlçesi’nde bulunan Kirişçiler İlkokulu’nu ziyaret etti.

 

SIRALARA OTURUP SOHBET ETTİLER

 

Anasınıfı dahil olmak üzere 5 sınıftan oluşan okuldaki tüm sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerin ders saatlerine konuk olan kırmızı-beyazlı ekibimiz, öğrencilerle sıralara oturup onlarla sohbet etti. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, futbolcu abilerini yakından görmenin ve onlarla aynı sıralarda oturabilmenin onlar için bir hayal olduğunu söyleyerek, “Böyle bir şansı bize verdiğiniz ve bayramımızı bu şekilde kutladığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. En büyük Antalyaspor” şeklinde konuştu.

 

“ANTALYASPOR SEVGİSİ AŞILADINIZ”

 

Antalyaspor’a böyle bir ziyarette bulundukları için teşekkür eden Kirişçiler İlkokulu Müdürü Ramazan Eğriboyun, “Öğrencilerimiz geleceğinizi duyduğu andan beri heyecan içerisinde sizleri beklediler. Onlara, yaptığınız bu ziyaretle öncelikle spor sonrasında da Antalyaspor sevgisi aşıladınız. Onlara unutamayacakları bir anı verdiniz. Hepinize çok ama çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Ziyaret boyunca Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile futbolcularımızdan imza alma şansını yakalayan çocuklar, ekibimizi tezahüratlar eşliğinde uğurladı.  

 


















Futbol