10 Eylül
10.09.2016 21:41:18
Antalyaspor vs Atiker Konyaspor

 

 

Antalyasporumuz, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında 11 Eylül 2016 Pazar günü (yarın) sahasında Atiker Konyaspor’u konuk ediyor. Antalya Stadyumu’ndaki mücadele 20.00’de başlayacak. Maçı Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy ve Erkan Akbulut’tan oluşan hakem üçlüsü görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Barış Şimşek.

 

SAKAT VE CEZALI YOK

 

Takımımız, maç öncesi son çalışmasını Cumartesi akşamı (bugün) kampa girdiği Regnum Carya’nın sahasında gerçekleştirdi.  Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan takımımızın mutlak galibiyet hedeflediği maçta tam kadro olarak sahaya yer alacak. Ligin ilk haftasındaki Osmanlıspor maçında kırmızı kart gören kaleci Saso Fornezzi ile aynı maçta sahaya girdiği için hakem tarafından tribüne gönderilen Teknik Direktörümüz Jose Morais’in cezası sona erdi.

 

GEÇEN SEZONUN SONUÇLARI

 

Geride kalan 2 haftada Antalyasporumuz 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Konuk takım Konyaspor ise 2 maçından da beraberlikle ayrıldı. Geçen sezon iki takımın ligdeki mücadelesinde Konya’daki maçı Konyaspor 3-2, Antalya’daki maçı da Antalyasporumuz 1-0 kazanmıştı. Antalyasporumuz, 31. haftada karşılaştığı Konyaspor’u Samuel Eto’o’nun golü ile 1-0 yenerken, rakibinin 13 maçlık yenilmezliğine de son vermişti.

Futbol