12 Nisan
12.04.2018 16:45:45
Antalyasporumuzda Tempo Yükseldi

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Antalyasporumuz, bugün yüksek tempolu çalışma gerçekleştirdi.

 
 
 
Sabah Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde toplanan profesyonel futbol takımımız, öğleye doğru sahaya inerek antrenmana çıktı. Antalyasporumuz, performans antrenörlerimiz gözetiminde yaptığı ısınma hareketlerinin ardından istasyonda çalıştı. Yüksek tempoda geçen istasyon çalışmalarından sonra takımımız dar alanda çift kale taktik çalışması gerçekleştirdi. Atiker Konyaspor maçının çeşitli taktiklerinin denendiği çift kale maçı yeşil yelekli takım kazandı. Yurt dışında ameliyat olan ve Antalya'ya dönen futbolcumuz Danilo Sousa ise Dr. Hakan Ayaz gözetiminde takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenmanın sonunda bir grup futbolcumuz serbest şut çalışması yaptı. 
 
 
 
Antrenman sonrası takımımızı Güney ve Kuzey Kale'deki tribünlerde destekleyen 07 Gençlik ile Grup 1966, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimize gelerek takımımızı ziyaret etti. Profesyonel futbol takımımızın antrenmanının bir bölümünü izleyen taraftarlar, çalışma bitiminde teknik heyet ve futbolcularımıza baklava ikram edip, son  3 maçtaki elde edilen seri galibiyet nedeniyle kutladı, Atiker Konyaspor maçı için de galibiyet dileklerini iletti. Taraftarlarımızın jestine teşekkür eden Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, "Biz, rakiplerin ismine bakmıyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz." dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Futbol