22 Aralık
22.12.2016 15:28:53
Başkanımız Ali Şafak Öztürk’ten Süper Lig Şampiyonluğu Sözü

Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (YÖRSİAD) aralık ayı toplantısının konuğu Antalyasporumuzun Başkanı Ali Şafak Öztürk, ile yönetim kurulu üyelerimiz oldu. Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin ile dernek üyelerinin de katıldığı toplantının açış konuşmasını yapan YÖRSİAD Başkanı Hilmi Beken, Antalyasporumuzun sıkıntılı süreci aşıp başarılı bir döneme geçiş yaptığına dikkat çekti ve bu başarının temelinde de güçlü yönetimin yattığını söyledi.

 

ANTALYA AYRICALIKLI BİR KENT

 

Beken’den sonra kürsüye geçen Antalyasporumuzun Başkanı Ali Şafak Öztürk, yaklaşık 6 ay önce göreve geldiklerini belirterek, sportif başarı için yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını anlattı. YÖRSİAD üyelerinin sorularını da yanıtlayan başkanımız Ali Şafak Öztürk, zor gibi görünse de Süper Lig şampiyonluğu hayalini gerçeği dönüştüreceklerini söyledi. Başkanımız Öztürk, şöyle konuştu:

 

 “Antalyaspor'un daha başarılı olması gerekiyor. Nüfus bakımından Antalya, Türkiye'nin beşinci büyük kenti. Tarım, turizm ve mevsim şartları bakımından ayrıcalıklı bir kent. Yılda 1600 futbol takımına kamp için ev sahipliği yapabiliyor. Antalyasporumuz da 3 büyük İstanbul kulübünden dışında en fazla başarı potansiyeline sahip olan takım. Barcelona örneği var. Barcelona kentinin tanınırlığı futbol takımıyla arttı. Antalyasporumuzun da Antalya kenti kadar tanınması gerekir.

 

ANTALYASPOR SÜPER LİG ŞAMPİYONU OLACAK

 

Sportif başarı için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Biz gelecek yıl Antalyaspor’u futbolda, basketbolda, her dalda şampiyonluğa oynayan kulübe çevirmek amacındayız. Burada amatör branşlarımızın artması çok önemli rol oynayacaktır. Alt yapımız da çok önemli olacak. Bizim dönemimizde biz İnşallah göğsümüzü gere gere Antalyaspor'u Türkiye Süper Lig şampiyonu olarak göreceğiz. Ben bunu konuşurken boş konuşmak istemiyorum. Büyük kulüpler var ama, biz bunu gerçeği dönüştüreceğiz."


ETO’O’NUN TAKIMA KATKISI BÜYÜK

 

Başkanımız Ali Şafak Öztürk,  Samuel Eto'o'nun başka takımlara transfer olacağı yönündeki soruyu yanıtlarken şunları söyledi:  

"Samuel Eto'o büyük oyuncudur, konuşulur. Geçmiş dönemde sportif denge iyi oturmadığı için geçmişte belirli sıkıntılar yaşandı. Geçmişte başkan başkanlığını hoca hocalığını futbolcu da futbolculuğunu yapsın dedim. Eto'o şu anda belki en memnun olduğumuz futbolcudur. Hem çalışma isteği, hem profesyonelliği ve kulübe katkısı bakımından biz oyuncumuzdan memnunuz ve bırakmak da istemiyoruz. Çok haber çıkıyor, onu nasıl engelleyebileceğimizi bilmiyoruz. Şu ana kadar gelmiş bir teklif yok. Biz de oyuncumuzu tutmak istiyoruz ama kulüp yöneticiliği yapıyoruz, çok önemli teklif gelirse de oturur düşünürüz."

 

YENİ ÜYELERE ROZET TAKTI

 

YÖRSİAD’ın aralık ayı toplantısında derneğin sponsorlukla destek verdiği dağ koşusu branşındaki milli sporcu Yasemin Zengin için hazırlanan kısa film izlendi. YÖRSİAD Başkanı Hilmi Beken, Yasemin Zengin’e forma hediye edip başarılar diledi. Antalyasporumuzun Başkanı Ali Şafak Öztürk’e de günün anısına Yörük şalı hediye edildi. Başkanımız Öztürk ayrıca, YÖRSİAD’ın 3 yeni üyesinin rozetlerini taktı. Basketbol takımımızın açık artırma ile satışa çıkarılan fotoğrafı ile imzalı basketbol topunu, 6 bin lira veren Huriye Beken satın aldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol