31 Ağustos
31.08.2018 12:01:08
Başkanımız Cihan Bulut Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

 Başkanımız Cihan Bulut, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimiz’de basın toplantısı düzenledi.

 

İstifa ettiğini ve görevini bugün itibariyle devredeceğini belirten Başkanımız Cihan Bulut, “Gerçekten benim için çok mutlu bir gün. Çok huzurluyum. 10 Ocak’ta ayında devraldığım bu onurlu görevi, elimizden geldiği kadarıyla bayrağı üstlerde taşıyarak, bugün Sayın Ali Şafak Öztürk’e devretmek için istifa ediyorum. Göreve geldiğimiz gün takımımızın durumunu biliyorsunuz. Son derece sıkışmış, pahalı futbolcuların parasını ödeyememiş, neredeyse kayyuma gidecek bir takım halindeydik. Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte, gece- gündüz çalışarak bu günlere geldik. Bu günlere gelmemizde büyük desteği olan Onursal Başkanımız Sayın Menderes Türel’e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Eğer bizimle beraber yolda yürümeseydi belki de kayyuma gitmiş bir takım olurdu” dedi.

 

“TAKIMIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

 

Sözlerini yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek devam eden Başkanımız Cihan Bulut, “Bu takımın bir gerçeği vardı. Pahalı oyuncularla yolumuza devam edemezdik. Bazı çalışma arkadaşlarımızla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Tasarruf yaptık. Herkesin düşecek gözüyle baktığı takımımızı ligde tuttuk. O dönemdeki Teknik Direktörümüz Sayın Hamza Hamzaoğlu’na ve ekibine de teşekkür etmek istiyorum. Lig başlarken de takımımız için elimizden geleni yaptık. Yapmış olduğumuz transferleri biliyorsunuz. Elimizdeki bütçeyi en isabetli bir şekilde kullanarak en ucuz ve er kıymetli oyuncularla anlaşmaya çalıştık.  Hiçbir şekilde menajerlik paraları yüzde 8’lere çıkmadı. Maddi imkânlarımız olsaydı belki birkaç tane daha transfer yapacaktık. Ama yoktu” diye konuştu.

 

“KARAKTERİ VE KAHRAMAN FUTBOLCULARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Geçtiğimiz sezon ligde kalma başarısını gösteren futbolcularımıza da bir kez daha teşekkür eden Başkanımız Cihan Bulut, “Karakterli ve kahraman futbolcu kardeşlerime teşekkür etmek istiyorum. Onlar iyi günde de kötü günde de bizimle oldular ve fedakârlık yaptılar. Ben, koltuk sevdalısı değilim. Görevi devraldığım sahiplendim. Herkesi dinleyerek ortak problemleri çözüme ulaştırmaya çalıştım. ‘Öncelikle, Antalyaspor’un menfaati’ dedim. Dünya yıldızı futbolcularla çalışma fırsatını bulmak ben de isterdim. Bu takımın bugünkü doğrusu bu değildi. Günün doğrusu mütevazılıkti. Amaçlarımızdan biri de genç oyuncuları kazandırmaktı. Genç kardeşlerimizi kazandırdık, yolları açık olsun. Her birinin ülkemizin ve dünyanın yıldızı olacağına inanıyorum. Beşiktaş maçında sahadaki yıldızlarımızı gördünüz. Böyle güzel bir galibiyetin ardından bıraktığım için gururluyum” dedi.

 

“ANTALYASPOR’U TARAFTAR OLARAK DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM”

 

Bir taraftar olarak Antalyaspor’u tribünden desteklemeye devam edeceğine vurgu yapan Başkanımız Cihan Bulut sözlerine şöyle devam etti:  “Bundan sonra gelecek yöneticilerimize bana ne zaman ihtiyaçları olursa ulaşabileceklerini ve kulübün menfaati için her zaman yanlarında olacağımı ilettim. Doğduğum ve büyüdüğüm şehre bu borcum. Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Sayın Valimiz Münir Karaloğlu’na teşekkür etmek istiyorum. Yürüdüğümüz bu yolda bizimle oldular. Muratpaşa Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bürokratlarımıza teşekkür ederim. Kısacası bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

 

Futbol