30 Mart
30.03.2018 16:05:27
Başkanımız Cihan Bulut'tan Bursaspor Maçına Davet

Başkanımız Cihan Bulut, yarın saat 16.00'da futbol takımımızın Bursaspor ile karşılaşacağı maça tüm taraftarımızı beklediğini söyledi.

 

Futbol takımımızın Antalya Stadyumu’nda oynayacağı maçta kırmızı-beyazlı taraftarlarımızın stadyumu doldurmasını temenni ettiklerini belirten Başkanımız Cihan Bulut, “Bursaspor maçında taraftarlarımızın yanımızda olmasına ve desteğine çok ihtiyacımız var. Mücadeleden asla vazgeçmeyen takımımızın yanında olmanız ve onları desteklemeniz, tüm camiamıza güç katacaktır. Haydi Antalya. Yarın saat 16.00’de omuz omuza Antalya Stadyumu’na” diyerek kırmızı-beyazlı camiayı Antalya Stadyumu’na davet etti.

 

“900. GOLE 2 GOL KALDI”

 

Süper Lig’de 22. sezonunu geçiren Antalyasporumuzun yarın Süper Lig’deki 749. maçına çıkacağını söyleyen Başkanımız Cihan Bulut, “Antalyasporumuz, Süper Lig’de çıktığı 748 maçta 898 gol kaydetti. Takımımızın 2 gol daha kaydetmesi halinde Süper Lig'deki 22 yıllık tarihinde 900. gole ulaşmış olacak. Takımımız, ortaya koyduğu başarılı futbolla son zamanlarda yükselişe geçti. Bursaspor maçında önceliğimiz galibiyet olacak. Galibiyetin yanında Antalyasporumuzun 900. golü de gelirse; bu da bizim mutluluğumuzu daha da arttıracak. Önemli olan Antalyaspor’un maçlarını kazanması. Antalyaspor, maçlarını kazandıkça zaten böyle güzellikleri yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Futbol