18 Ekim
18.10.2016 17:01:16
Beşiktaş mesaisi başladı

Antalyasporumuz, Spor Toto Süper Lig’in sekizinci haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

 

Çaykur Rizespor maçının ardından izin yapmadan başlanan çalışmalara, sakatlıkları bulunun Serdar Özkan, Emre Güral ve Rıdvan Şimşek dışındaki tüm futbolcularımız katıldı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi teknik heyetimiz futbolcularla toplantı yaparak görüştü. Ayrıca Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay, hafif ağrısı nedeniyle takımla beraber çalışamayan Samuel Eto'o ile birlikte yürüyüş yaparak görüştü. Çaykur Rizespor maçında oynayan oyuncular düz koşu ile antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcular yarım sahada kuvvete dayalı çalışmalar gerçekleştirdi.

 

Antrenmanın bir bölümünü başkanımız Ali Şafak Öztürk, asbaşkanlarımız Bora Terzioğlu ve İsmail Bilal ile yönetim kurulu üyelerimizden Özgür Kasapoğlu da izledi.
Antalyasporumuz, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde bu akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

 

 

Futbol