31 Ocak
31.01.2017 14:46:50
Bora Terzioğlu: Ortak Noktada Buluşmamız Başarıyı Getirdi

Asbaşkanımız Bora Terzioğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesindeki bisiklet takımı için Fiberli ile imzalanan sponsorluk anlaşması sonrasında basın mensuplarının futbol takımımız ile ilgili sorularını yanıtladı. Asbaşkanımız Terzioğlu, ligin 18. haftasından bu yana 5. sırada yer alan takımımızın sezon sonu hedefi konusunda yöneltilen soruya şöyle yanıt verdi:

 

13 MAÇTA 13 SIRA ÇIKIŞ YAPILDI

 

“Lige iyi bir başlangıç yapamadık. Puan kaybı kredisini de ilk 6 haftada tüketmiş olduk. İlk 6 hafta sonunda teknik ekipte değişikliğe gittik. Değişiklik sonrası oynadığımız 13 maçta 13 sıra birden ilerleyerek şu an bulunduğumuz konum itibariyle 5. sırada yer alıyoruz. Bu başarıyı teknik heyet, takım, taraftar, yönetimin ortak bir noktada buluşmasına bağlıyoruz. Takım içerisinde çok iyi bir dostluk, arkadaşlık havası var. Bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Bu yıl için hedefimiz ligi ilk 10’da bitirebilmek. Geldiğimiz nokta itibariyle 19 haftayı geride bıraktık. İlk 10 içerisindeyiz. Bundan dolayı mutluyuz. Ligin sonuna kadarda bu durumu muhafaza etmeyi arzu ediyoruz. Önümüzde Konyaspor maçı var. Takımımız iyi bir hazırlık döneminden sonra tamamen Konya’ya konsantre olduğu zaman oradan da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz.”

 

GELECEK YILLARIN KADROSU

 

Asbaşkanımız Bora Terzioğlu, habercilerin, “İlk 10 içerisinde kaçıncı sırayı istiyorsunuz?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Futbol, sonuca endeksli bir oyun. Hedefimiz ilk 10. İlk 10 içerisinde de en iyi yerde olmak isteriz. Gönlümüzden geçen ilk 10’un içinde olmak. Önümüzdeki yıllarda Antalyaspor’daki farklılığı hissedeceksiniz. Şu an oluşturulan kadro önümüzdeki yıllarda ilk 3, ilk 5 içerisinde mutlaka yer alacak bir kadro. Tüm beklentimiz, programımız ona göre. Önümüzdeki yıllara göre bu yıl ne kadar üste bitirebilirsek o kadar iyi.  Konyaspor’a burada yenildik. Ama Şimdi durum biraz daha farklı, iyi bir hava yakaladık. İyi mücadele ediyoruz, 90 dakika oyunu bırakmıyoruz. Alanya maçında iyi mücadele etmedik ama kazanmayı da bildik. Bu galibiyet; topu, oyunu bırakmamanın sonucu. Konya’dan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz.”

Futbol