28 Ağustos
28.08.2018 14:14:28
Dernek Başkanımız Nafiz Tanır Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Dernek Başkanımız Nafiz Tanır, Hasan Subaşı Tesislerimiz'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak 2016 yılının Haziran ayında göreve geldiklerini belirten Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, “Bugün yaptığımız yönetim kurulu toplantısında aldığımız kararla; 15 Eylül 2018 tarihinde Genel Kurul’u seçimli olarak toplama kararı aldık. Ancak 15 Eylül 2018 tarihinde çoğunluk sağlanmazsa, 22 Eylül 2018 tarihinde saat 10.00’da seçim yapmayı karar aldık” diye konuştu.

 

Genel Kurul kararı almalarında Antalyaspor A.Ş.’nin de Genel Kurul kararı almasının etkili olduğuna değinen Başkanımız Nafiz Tanır, “Biz de Antalyaspor’un geleceğini düşünerek Antalyaspor’un kulübü derneğini genel kurulun karar vermesini istedik. Bu nedenle de Genel Kurul'un takdirine gidiyoruz" dedi.

 

Mevcut seçimin yasal en kısa sürede yapacaklarını da sözlerine ekleyen Başkanız Nafiz Tanır, “Bu kararın Antalyaspor için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Lig bittiğinde Haziran ayında da seçimli Genel Kurul kararını düşünüyorduk. Ancak Antalyaspor’a gelir getirici bir projemiz vardı. Arsa projesini sürdürebilmek için göreve devam ettik. Bu proje de gerçekleşti ve o gün için krizi çözdü” ifadelerini kullandı.

 

Dernek Tüzüğü gereği olağan veya olağanüstü seçimlerde gecikmiş yıllara ait aidat borcu olan Antalyaspor Kulübü Derneği üyelerinin Genel Kurul’a katılamayacağını da belirten Başkanımız Tanır sözlerine şöyle devam etti: “Şu an itibariyle Genel Kurul’a 283 kişi katılabilecek. 13 Eylül 2018 tarihine kadar aidat ödeyen üyelerimiz Genel Kurul’a katılabilecek. Futbol A takımımızın, Sivasspor maçı nedeniyle kampta olacağını düşündük ve bu nedenle Genel Kurul’u AKM’de yer alan Perge Salonu’nda yapmaya karar verdik.”

 

Futbol