24 Ocak
24.01.2017 12:50:26
El Kabir: Gerçekten Çok Mutlu ve Heyecanlıyım

Antalyasporumuz, devre arasındaki üçüncü transferini de bugün gerçekleştirdi. Kulübümüz, daha önce ülkemizde Gençlerbirliği’nin de formasını giymiş olan El Kabir’i 2.5 yıllığına renklerine bağladı. Japonya’nın Sagan Toso Kulübü’nden bonservis bedelsiz olarak transfer edilen El Kabir, Antalyasporumuzda 14 numaralı formayı giyecek. Fas asıllı 28 yaşındaki futbolcu, başkanımız Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu üyelerimizden Salih Peker’in de katıldığı törenle Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imzayı attı.

 

MERHUM İLHAN CAVCAV’IN JESTİ

 

Başkanımız Ali Şafak Öztürk, ofansif yönden bütün mevkilerde görev yapabilen bir oyuncuyu transfer ettiklerini belirterek şunları söyledi:

 

“El Kabir ile 2.5 yıllığına anlaşmış bulunuyoruz. Japonya’nın Sagan Tosu kulübünden bedelsiz bir transfer oldu. Kendisinden beklentimiz büyük. Ofansif yönden bütün pozisyonlarda oynayabilen bir oyuncu. Kendisinin Antalyaspor’da başarılı olacağından şüphemiz yok. Özellikle şunu söylemek istiyorum; Sayın İlhan Cavcav’ı minnetle anıyorum. Bu transferin yolunu açan kendisidir. Kendisi Türk sporuna çok büyük hizmetleri olmuş bir duayendir. Bu transfer yolunu açtığı son transfer olmuştur. Kendisini rahmetle anıyoruz. Oyuncu Gençlerbirliği’nden ayrılırken yapılan sözleşme gereği tekrar Türkiye’ye transferi halinde Gençlerbirliği’ne bir bedel ödenmesi söz konusuydu. Gençlerbirliği, bu hakkından feragat etti ve Türkiye’ye geri gelmesi sağlanabildi futbolcunun. Yoksa belirli bir rakam alınacaktı.”

 

EL KABİR: COŞKULUYUM, HEYECANLIYIM

 

Yeni transferimiz El Kabir’in açıklamasını da kulüp tercümanlarımızdan Süleyman Sincar tercüme etti. El Kabir, Antalyasporumuza transferi nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade ederek duygularını şöyle dile getirdi: “Öncelikle başkanımın bana verdiği fırsattan dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım. Tekrar Türkiye’ye geldim ve Antalyaspor formasıyla tekrar Türkiye’de top oynayacağım. Antalyaspor’un çok güzel projeleri var. Başkanımın da bu projede bana yer verdiği için ayrıca mutluyum. Umuyorum ki, Antalyaspor gelecekte büyük başarılara imza atacaktır. Ben de bu başarıda bir parça olmaktan dolayı çok gurur duyacağım. İçimdeki coşkuyu Antalyaspor’u aktarmak istiyorum. Heyecanlıyım. Antalyaspor’un ulaşmak istediği hedefleri biliyorum, geçmişte yapmış olduğu başarılardan da haberdarım. Şu ana kadar geldiği pozisyonu gerçekten hak eden bir Antalyaspor var. Ben de burada kalitemi ve içimde olan coşkuyu Antalyaspor’a aktararak bu başarıyı devam ettirmek istiyorum, mutluyum. Rahmetli başkanım İlhan Cavcav’a minnet duygusuyla teşekkür ediyorum. Kendisiyle çok güzel, inanılmaz 1.5 yıl geçirmiştim. Şu an çok duygusal bir konuşma yapıyorum. Kendisini maalesef kaybettik. Benim buraya gelişimdeki feragati nedeniyle tekrar teşekkür ediyorum kendisine.”

Futbol