30 Ocak
30.01.2017 17:24:39
Futbol Okulları Kış Kampımız Sona Erdi

Antalyasporumuzun Merkez Futbol Okulları ve diğer illerdeki Futbol Şube Okullarımızın katılımıyla yetenekli futbolcu adaylarını gözlemleyebilmek ve Antalyasporlu olma bilincini geliştirmek amacıyla Kundu’daki Kervansaray Otel’de düzenlenen kış kampı etkinliklerimiz sona erdi. İki yıl önce kaybettiğimiz altyapı oyuncumuz Halil Fidan ile geçen yıl kaybettiğimiz altyapı oyuncumuz Mesut Sarıkaya’nın isimlerinim verildiği 3 gün süren kış kampımızda 20 futbol okulumuzdan 2002-2010 arası doğumlu 405 öğrencimiz ile 95 veli yer aldı.

 

FİDAN VE SARIKAYA ANISINA SUNUM

 

Ülkemizin farklı illerindeki futbol okullarımızdan gelen çocuklar birbirleriyle tanışma fırsatı buldu. Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu ve Altyapı Koordinatörü David Badia’nın açılış konuşması ile başlayan etkinliğimizde kaybettiğimiz altyapı oyuncularımız Halil Fidan ve Mesut Sarıkaya anısına sunumlar yapıldı.

 

BAŞARI HİKAYELERİNİ İZLEDİLER

 

Futbol okullarımızın öğrencilerine Samuel Eto’o, Lionel Messi ve Christian Roaldo’nun başarı hikayeleri ile birlikte büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili “Engelleri Aşmak” adlı görsel sunum izletildi. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili “Engelleri Aşmak” adlı görsel sunum tüm katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizin ve Antalyasporumuzun maçlarını oynadığı Antalya Stadyumu’nun tanıtımının ardından başarı öykülerinin yer aldığı sunumlar ve dünya futbol yıldızlarının maçlarından görüntüler izlendi.

 

ETKİNLİK SONUNDA GALA GECESİ

 

Kış kampındaki sportif etkinliğimiz de 3 gün boyunca sabah ve öğle düzenlenen turnuva maçları ile devam etti.  Dereceye giren takımlarımızdaki oyunculara ödül ve madalyaları gala gecesinde verildi.  İlk madalyaları da kış kampı boyunca misafirimiz olan, kaybettiğimiz altyapı oyuncularımız Mesut Sarıkaya’nın annesi Nural Sarıkaya ile Halil Fidan’ın babası Hüseyin Fidan verdi.  Gala gecesinde A Takım oyuncularımız tarafından imzalanmış hediyelerin verildiği çekiliş ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol