26 Nisan
26.04.2018 11:22:50
Futbolcumuz Doukara: Trabzonspor Maçına Tüm Taraftarımızı Bekliyoruz

Antalyaspor’a geldiği günden bu yana kırmızı-beyazlı taraftarın desteğini hissettiğini ve hem iç saha hem de dış saha maçlarda kendilerini sonuna kadar destekledikleri için teşekkür eden futbolcumuz Souleymane Doukara, “Bu büyük camianın bir parçası olmak çok güzel. 90 dakika boyunca bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Evimizde oynayacağımız Trabzonspor maçında da tribünleri dolu bir statta oynamak temennimiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Kırmızı-beyazlı formayla ilk maçına çıktığında gördüğü ambiyansa hayran olduğunu söyleyen futbolcumuz Souleymane Doukara, “Antalyasporlu formayla ilk maçıma çıktığımda içimde büyük bir heyecan vardı. Bu büyük camianın bir parçası olmak bana çok özel hissettirdi. Taraftarların desteği çok büyüktü. Zaten bu da takımın adrenalinini ve motivasyonunu artırıcı ekstra bir güç olmuştu. Maçı kazanmak için çıktığımızda taraftarımızın gücü ve desteğine önem veriyoruz. Onların da sayesinde ilk maçımda çok sıcak bir şekilde karşılandığımı düşünüyorum. Bu da beni bir nevi ekstra motive etti diyebilirim. İngiltere’de seyirci desteğini her maçta görüyor ve hissediyorduk. İngiltere’deki taraftar desteğini Antalya’da bulmak benim için güzel bir görüntüydü” dedi.

 

“TÜRKİYE BANA FARKLI DENEYİMLER KAZANDIRDI”

 

İtalya’da başlayan futbol kariyerini İngiltere’de devam ettirdiğini belirten futbolcumuz Souleymane Doukara, Türkiye’de futbol oynamanın kendisine farklı deneyimler kattığını söyleyerek, “İtalya, taktiksel formasyonumu geliştirdiğim ve tamamladığım ülkedir. İngiltere ise; daha çok fiziki güce, şova dayalı ve dünyaca seyredilen bir lig olduğu için kendimi geliştirme olanağına bu ülkede sahip oldum. Türkiye’ye gelirsek; kendini sürekli geliştiren bir ülke. Futbol konusunda çok önemli ve yabancı oyuncular Türkiye’ye geliyor. Zorlu bir ligde, zorlu rakiplerle karşılaşıyoruz. Kısacası, Türkiye de bana farklı deneyimler kazandırdı diyebilirim” ifadelerini kullandı.

 

“TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ BİZE EKSTRA MOTİVASYON SAĞLIYOR”

 

Hem iç hem de dış saha maçlarında takımımızı destekleyen kırmızı-beyazlı taraftarlarımıza da teşekkür eden Doukara, “Antalyaspor’a geldiğim günden beri; bana ve takımıma olan destekleri için taraftarımıza teşekkür ediyorum. İç saha maçlarının yanı sıra kilometrelerce gelip dış saha maçlarında da bize destek oluyorlar. Bu destekleri sayesinde hem kulübümüz hem de takımımıza ekstra bir motivasyon kaynağı oluyorlar. Onların bu desteği sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğimizden eminim. Özellikle Konyaspor maçında, taraftarımızın stadyumumuzu hınca hınç doldurması ve görsel şovlarla her yeri kırmızı-beyaza bürümeleri beni çok etkiledi. Tüm taraftarlarımıza tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

 

 

 

Futbol