21 Haziran
21.06.2017 15:46:08
Jeremy Menez Sözleşmeyi İmzaladı

Antalyasporumuz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’mizde düzenlenen törende Jeremy Menez ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Gelecek yıl şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen ve Avrupa kupalarına katılmak isteyen Antalyasporumuz’da transfer çalışmaları devam ediyor.

 

Törende konuşan Kulüp Başkanımız Ali Şafak Öztürk,  Menez transferinin takım açısından önemli bir hamle olduğunu vurgulayarak, “Bu sezonki ilk transferimiz Menez’di. Kendisi hakkında söyleyecek çok bir şey yok. O, Jeremy Menez. 3 yıllık sözleşme imzaladık. Kulübümüze faydası olacağına inanıyoruz. Kulübümüzü performansıyla en iyi yere taşıyacaktır. Ona güveniyor, inanıyoruz. Beklentimiz büyük” dedi.

 


“LİGİN BAŞLAMASI İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

 

Jeremy Menez ise Antalyaspor'da olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi. Antalya Havalimanı’na gelişinden itibaren taraftarın çok sıcak şekilde kendisini karşıladığını anlatan Menez, “Ligin başlaması için sabırsızlanıyorum, özellikle de inanılmaz bir statta oynayacağım için. Çok güzel bir şehirde futbol oynamak gurur verici. Tek amacım güzel galibiyetler almak ve Antalyaspor taraftarını mutlu etmek” diye konuştu.

 

“ANTALYA'DA KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSETTİM”

 

Gazetecilerin 'Antalyaspor’u tercih etmende Eto’o’nun katkısı oldu mu?' sorusuna şöyle cevap verdi:

 

“Daha önce Eto'o ile karşılıklı oynadık. Transfer sürecinde burada oynadığını bildiğim için önemli bir rol oynadı. En önemlisi 15 gün önce transfer görüşmesi için geldiğim Antalya'da kendimi çok iyi hissettim ve Antalyaspor’a gelmeye karar verdim. Süper Lig, Avrupa’da bilinen bir lig. Zorluk derecesi yüksek. Benim gibi Avrupa'dan gelen transferler Süper Lig’de zorluk derecesini daha yukarı çekecektir.”

 

 

 

 

 

Futbol