24 Kasım
24.11.2017 16:25:32
Teknik Direktörümüz Leonardo Araujo Haftalık Basın Toplantısını Gerçekleştirdi

Teknik Direktörümüz Leonardo Araujo, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Direktörümüz, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığımız Konyaspor maçının yanı sıra 26 Kasım Pazar günü evimizde ağırlayacağımız Fenerbahçe maçı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

 

Fenerbahçe maçında takımımızın avantajlı olduğunu belirten Teknik Direktörümüz Leonardo, “Bazen bu tür maçlar her iki taraf için de ters olur. Ama bizim avantajımız var. Taraftarımızın önünde oynayacağız. Bu, haliyle Fenerbahçe’ye baskı yaratacak. Fenerbahçe için de önemli bir maç. Son maçlarından galip geldiler. Ama bizim açımızdan daha da önemli. Konya maçında geliştirdiğimiz futbolumuzu, bu maçta da üstüne koyarak geliştirmek istiyoruz” dedi.

 

“HAZIR OLAN OYUNCULAR SAHADA OLACAKLAR”

 

Fenerbahçe’nin büyük bir oyuncu topluluğundan oluşan bir takım olduğuna dikkati çeken Teknik Direktörümüz, “Sivasspor maçında 4-1 galip geldikleri maçta 5 oyuncudan yoksun çıktılar sahaya. Bizim de eksik oyuncularımız var. Bu asla bahane değil. Bizim de büyük bir oyuncu grubumuz var. Hazır olan oyuncular sahada olacaklar” şeklinde konuştu.

 

“İLERİ UÇTA ETKİLİ OLAN OYUNCULARI VAR”

 

Fenerbahçe’nin sezona farklı bir sistemde başladığını belirten Teknik Direktörümüz Leonardo, “4-3-3 sistemiyle başlayıp, ardından bazı değişikliklerle 4-3-2-1 taktik sistemine göre oynamaya çalıştılar. Farklı sistemlerde oynayan bir takım. Son maçta da galip geldiler. Sakat ve cezalı olan oyuncular geri geldi. İleri uçta etkili olan oyuncuları var. Bunlara dikkat etmemiz gerekiyor maçta” ifadelerini kullandı.

 

“EKSİKLİKLER VE SAKAT OYUNCULARIM VARDI”

 

Göreve geldiği günden bu yana elde ettikleri gelişim hakkında da konuşan Teknik Direktörümüz, “Göreve geldiğimde sizden beklenen sürekli yukarı çıkmanız ve kalitenizi geliştirerek ligde sizden bekleneni vermeniz. Eksiklikler ve sakat oyuncularım vardı. Baktığımızda iyi oynadığımız maçlarda kaybettiğimiz puanlar vardı. Hepsini bir araya getirdiğinizde, şansızlıkları yanında getirdi. Göztepe, Sivas maçı iyi oynadığımız maçlardı.  Ufak detaylara bir şekilde dikkat edebilseydik, bu maçlardan galip gelebilirdik” dedi.

 

“BİZ BUNU TAKIM RUHUYLA BAŞARDIK”

 

Son olarak Konyaspor maçında ortaya koydukları oyun hakkında da konuşan Teknik Direktörümüz Leonardo şunları söyledi: “Konya maçında ilk yarıya iyi başladık. Gol de atabilirdik. Ama golü yiyen taraf biz olduk. Konya gibi bir takımla deplasmanda oynadığımız maçtan 1-0’dan geri düşüp, 1-1’i yakalamak kolay değildi. Biz bunu takım ruhuyla başardık. Hep beraber bir araya gelerek iyi işler çıkararak başardık. Ama bu maç da farklı olabilirdi. Sürekli oyunumuzu geliştiriyoruz. Bu da sahaya yansıyor. “

Futbol