26 Ocak
26.01.2018 16:39:57
Mehmet Özkul Kış Kampımız Başladı

Bu yıl 5.’si düzenlenen Antalyaspor Futbol Okulları Kış Kampı bugün Kervansaray Otel’de başladı.
26-29 Ocak günlere arasında Kervansaray Otel’de gerçekleştirilen kış kampı, bu yıl Mehmet Özkul Kış Kampı olarak adlandırıldı.
Antalyaspor Futbol Akademileri’nden 10 okulun katıldığı kış kampında yaklaşık 200 futbolcu adayı kıyasıya mücadele edecek. Kampın ilk gününde ise, profesyonel futbol takımımızın Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve iki futbolcumuz, kampa katılan futbolcu adaylarıyla bir araya gelecek. Ayrıca kamp süresi boyunca kulübümüzün spor psikoloğu Mesut Engin Korkusuz tarafından, katılımcıları spor psikolojisiyle ilgili eğitim de verilecek. Yapılan turnuvada başarı elden futbolcu adaylarına, kampın kapanış günü olan Pazar akşamı bir ödül töreni düzenlenecek ve turnuvanın en değerli ve centilmen oyuncuları belirlenecek.
YENİ YETENEKLER KEŞFEDİLECEK
Cumartesi ve Pazar günleri toplamda 60 müsabakanın yapılacağı kış kampı hem eğlenceli anlara ev sahipliği yapacak hem de keşfedilecek yetenekleri ortaya çıkaracak. Yapılacak çekilişle futbolcu adaylarının sürpriz hediyeler de kazanacağı kampla ilgili konuşan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır kampa bu yıl isim verdikleri Mehmet Özkul hakkında, “Antalyaspor aşığı olan Mehmet Özkul’u ve anılarını hiç bir zaman unutmamaya, onun Antalyasporluluğunu yaşatmaya ve yaptıklarından dolayı minnetle, özlemle ve rahmetle anmaya devam edeceğiz” dedi.
Mehmet Özkul Kimdir?
1957 yılında Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde doğan Mehmet Özkul, ilk ve orta öğrenimini Akçaabat’ta, lise öğrenimini Trabzon Lisesi’nde başlayıp Kırıkkale Lisesi’nde bitirdi.
Futbol hayatına Akçaabat Sebatspor alt yapısında başlayan Mehmet Özkul 17 yaşında 1. Lig’de bulunan Kırıkkalespor’un profesyonel futbolcusu oldu. 1981 yılında Antalyaspor’a transfer oldu. Antalyaspor’da 1981-1986 yıllarında forma giyen Mehmet Özkul, kırmızı beyazlı takımın 1981-1982 sezonunda 2. Lig’de şampiyon olan kadrosunda yer aldı.
Antalyaspor’da 5 sezon forma giyen Mehmet Özkul forma giydiği dönemlerde kulübün bu yıllarına damgasını vurmuş bir oyuncu olmuştur. Mehmet Özkul, Antalyaspor 1981-1986 sezonları arasında 96 maçında forma giymiş, Kırmızı Beyazlı ekibimizle son maçında ise 1985-1986 sezonunda Türkiye 2.Futbol Ligi C Grubu’nda Antalyaspor – Fatih Karagümrük maçında forma giymişti. 7 Mart 2016 tarihinde aramızdan ayrılmıştır.

 

 

 

Futbol