20 Ağustos
20.08.2016 18:28:21
Osmanlıspor Maçı İçin Geri Sayım Başladı

GERİ SAYIM BAŞLADI

 

 Antalyasporumuzun, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun ilk haftasında yarın (21 Ağustos 2016, Pazar) sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı maç için geri sayım başladı.

 

Takımımız, bu karşılaşma öncesindeki son prova çalışmasını maçın oynanacağı Antalya Arena’da gerçekleştirdi. Teknik Direktörümüz Jose Morais gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana belinde ağrısı olan Samuel Eto’o dışındaki tüm futbolcular katıldı. İzlemeye kapalı olan antrenmanda Osmanlıspor maçında uygulanacak oyun taktiklerinin provaları yapıldı. Antalya Arena’nın yaklaşık 1 ay önce yenilenen zemininde de ilk çalışma gerçekleştirilmiş oldu.

 

Teknik direktörümüz Jose Morais ile futbolcularımız, Arena’da bu sezon da taraftara galibiyet coşkuları yaşatmak istediklerini belirterek, Osmanlıspor maçı için destek istedi. Arena’daki antrenman öncesinde habercilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktörümüz Morais, “Lige 5 hafta kala çalışmalara başladık. Bizim açımızdan yeterli bir hazırlık dönemi geçirdik. Sezona hazırız. Geçen sezondaki iyi performansımızı bu sezon da yinelemek istiyoruz. Osmanlıspor, güçlü rakip. Lig öncesinde 5 maç oynamış bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Güçlü bir takım ama bu maçtan 3 puanla ayrılmak için elimizde her türlü donemiz var” dedi.

 

 HER ZAMAN KAZANMAK

 

Taraftara da çağrıda bulunan teknik direktörümüz, sözlerini şöyle tamamladı: “Geçen sezon sahamızdaki başarılarımızda taraftarımızın çok önemli etkisi oldu. Taraftarımız, takımı evimizde ateşleyen çok önemli bir faktör. Bu sezonki hedefimiz, geçen sezon gibi iyi bir sezon geçirmek. Bu sezon ayrıca deplasmanda oynadığımız maçlarda da daha iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz. Sahamızdaki maçlarda da geçen sezondaki başarımızı korumak istiyoruz. Bizim hedefimiz her zaman daha iyi olmak ve 3 puan almaktır. Kazanmak çok önemli. Kazanmak için oynanmayan maçları ben anlamıyorum. Hedefimiz her zaman kazanmak olacak.”

 

 99 GÜN SONRA

 

Antalyasporumuz, bu akşam Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştireceği ter idmanından sonra kampa gireceği Regnum Carya’da dinlenmeye çekilip maç saatini beklemeye başlayacak. Kırmızı-beyazlı takımımız, Arena’da tam 99 gün aradan sonra taraftarı ile buluşmuş olacak. Antalyasporumuz, Arena’da en son 13 Mayıs 2016 tarihinde ligin 33. haftasında Trabzonspor’u 7-0 gibi tarihi bir farkla yendiği maçta taraftarının önüne çıkmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol