11 Mart
11.03.2017 18:58:58
Rize’ye Coşku Dolu Yolculuk

Spor Toto Süper Lig’deki 24. hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Antalyasporumuz, özel uçakla bu kentte gitti. Antalyasporumuza, Büyük Antalyaspor Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleşen Rize deplasmanına gidilen özel uçakta; takımımız, yöneticilerimiz, taraftarlarımız ve basın mensuplarından oluşan 172 kişi yer aldı.

 

MİNİK EMİR’İN ETO’O’YA 11 BİN METREDE SÜRPRİZİ

 

Cuma günü 36 yaşını dolduran takım kaptanımız Samuel Eto’o’ya bir sürpriz doğum günü kutlaması da uçakta yapıldı. Babası Mustafa Öztürk ile birlikte Rize deplasmanına giden 6 yaşındaki Emir Öztürk, Antalya’da hazırlattığı, üzerinde kendisi, babası ve Eto’o’nun birlikte çekilmiş fotoğrafının bulunduğu pastayı golcü futbolcumuzun yanına götürürken, başkanımız Ali Şafak Öztürk’ün de orada bulunmasını rica etti. Başkanımız Ali Şafak Öztürk, minik taraftarımızın ricasını geri çevirmedi ve birlikte Samuel Eto’o’nun yanına gittiler. Eto’o,kendisini öperek doğum gününü kutlayan minik taraftarın getirdiği pastayı alkışlar eşliğinde keserek doğum günün bu kez 11 metre yükseklikte kutlamış oldu.

 

‘İNŞALLAH SENEYE ÖZEL UÇAKLI AVRUPA DEPLASMANI”

 

Antalyasporumuzun Rize deplasmanına aynı uçakla giden Amigo Miloş lakablı Recep Güler de, tüm taraftarlara kaşkol açtırıp tezahürat yaptırdı, birlikte Antalyasporumuzun marşları söylendi. Antalyasporumuzu Trabzon Havalimanı’na götüren özel uçak Samsun rotası üzerinde ilerlerken başkanımız Ali Şafak Öztürk,kabin mikrofonu ile takımımıza ve uçaktaki taraftarlarımıza seslendi. Antalyaspor’un bir özel uçağında ilk kez bu kadar doluluk gördüğüne dikkat çeken başkanımız Ali Şafak Öztürk, organizasyonu yapan Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin ile derneğin yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkanımız Öztürk,sözlerinin devamında, “İnşallah, hep beraber böyle bir organizasyonla gelecek sene Avrupa'ya gideceğiz. Rize'de 3 puan kazanmak istiyoruz. 3 puan bizim olacak. İnşallah çok güzel bir şekilde döneceğiz" dedi. Başkanımızın bu sözlerine taraftarlarımız coşkulu tezahürat ve alkışlarla karşılık verdi. Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin de önümüzdeki sezon Antalyasporumuzun Avrupa deplasmanı için özel uçak organizasyonu yapma dileğinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

Futbol