12 Mart
12.03.2017 23:20:03
Samuel Eto’o’ya Çifte Sürpriz

Takım kaptanımız Samuel Eto’o’ya, doğum gününde taraftarlardan da sürpriz jestler oldu.

 

Ülkemizin ünlü karikatür sanatçılarından ve Antalyasporumuzun taraftarlarından Hakkı Kok, hayranı olduğu Samuel Eto’o’nun bir süre önce yaptığı ve ‘Kral’ temalı karikatürünü Atilla Vehbi Konuk Tesislerimize gelerek futbolcumuza teslim etti. Sameul Eto’o, Antalyalı karikatür sanatçısı Hakkı Kok’un jestine karşılık formasını hediye etti. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile eşi Ebru Türel başta olmak üzere Antalya’nın yönetici ve ünlü isimlerin karikatürlerini yapan Hakkı Kok,  “Samuel Eto’o, Antalyamızın yanı sıra ülkemizdeki tüm futbolseverlerin gönlünde ayrı bir yer tuttu. Ben de kendisini çok sevdiğim için kendisine doğum gününde böyle bir jest yaptım. Önümüzdeki günlerde başta Antalyasporumuzun kurucusu Atilla Konuk olmak üzere Antalyaspor ile özdeşleşmiş isimlerin de karikatürlerini çizeceğim” dedi.

 

KÜÇÜK HAYRANI DA 10 MART DOĞUMLU

 

Golcü futbolcumuza doğum gününde diğer sürprizi de kendisi gibi 10 Mart doğumlu olan 13 yaşındaki küçük hayranı Ümit Akkoç yaptı. Ümit Akkoç, Samuel Eto’o için doğum günü pastası yaptırıp dedesi, babaannesi ve 3 yaşındaki kardeşi Utku ile birlikte Atilla Vehbi konuk tesislerimize geldi. Küçük Ümit, antrenmanı izledikten sonra tesislerimizdeki misafir salonunda Eto’o’nun doğum gününü kutladı ve kendisinin de 10 Mart doğumlu olduğunu söyledi. Babası Mesut Akkoç, daha önce Antalyasporumuzun maçlarında sağlık görevlisi olduğu için yıllardır maçlara geldiğini söyledi.

 

Ümit Akkoç, doğum gününü bir dünya yıldızı ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Eto’o, küçük hayranı Ümit Akkoç, Çaykiur Rizespor maçında giyeceği formayı hediye edeceğini söyledi.

 

 



Futbol