22 Kasım
22.11.2016 12:50:52
Tarihi Galibiyete 12 Bin Metrede Kutlama   

Antalyasporumuzun özel uçakla gittiği Trabzon deplasmanı dönüş yolu galibiyetin etkisiyle eğlenceli geçti. Yöneticilerimiz ve futbolcularımız tarihi galibiyeti, Trabzon deplasmanı yolculuğuna katılan taraftarımızla birlikte 12 bin metre yükseklikte kutladı. Uçağın kaptan pilotu kalkıştan önce yaptığı anonsta takımımızı tebrik etti. Kalkıştan yarım saat sonra uçak 12 bin metre yüksekliğe eriştiğinde futbolcularımızın eğlencesi başladı. Diego Oliveira ile Deniz Kadah’ın öncülüğünde marşlar söyleyip tezahüratlar yapan futbolcularımız daha sonra başkanımız Ali Şafak Öztürk’ü çağırdı.

 

Uçakta Afrika Dansı

 

Futbolcularımızın bulunduğu arka tarafa giden Başkanımız Öztürk burada üçlü çektirdikten sonra, "Çok kötü oynadınız ama 3 puanı kazandınız. Büyük takım kazanmayı bilir. Biz de kazandık. Bu takım bugünkü galibiyetle Avni Aker Stadı'nı kapattı" dedi ve galibiyet primini de 40 bin liradan 50 bin lira çıkardığını açıkladı. Başkanımız Öztürk daha sonra Etame Mbilla’yı da Afrika dansı yapması için koridora çağırdı ve Kamerunlu futbolcumuzla karşılıklı dans etti.

 

Altıner: Biz Antalyasporuz

 

Futbolcularımızın ve taraftarlarımızın coşkusu devam ederken Yönetim Kurulu Üyelerimizden Emin Altıner, anons yaptı. Teknik heyet ve futbolcuları kutlayan yöneticimiz Emin Altıner, kötü günlerin ardından  başarıyı yakaladıklarını belirterek, "İlk 6 haftayı sadece 2 puanla geçtiğimizde yine de başarının geleceğini biliyorduk. Söz konusu Antalyaspor ise gerisi teferruattır. Biz Antalyasporuz" dedi.

 

Sincar’ın Saçları Kesildi

 

Uçaktaki kutlamalar kulüp tercümanlarımızdan Süleyman Sincar’ın saçının futbolcularımız tarafından kesilmesi ile sona erdi. Futbolcularımız  geçen sezon transfer edilen Chico Grando’ya “Gaziantesor’da çok gol attın Antalyaspor’da ilk golünü attığında saçımı keseceğim” sözü veren Sincar’ın saçını makine ile sıfır numara kesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Futbol