23 Kasım
23.11.2018 13:23:18
Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz:  “Kazanamıyorsan Kaybetmeyeceksin

Son haftalarda elde edilen galibiyetlerle Antalyasporumuzun rakipleri tarafından önlem alınan bir takım haline geldiğini söyleyen Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, “Son 3-4 maçtır iyi oynadık. Trabzonspor, Akhisarspor maçında çok üstündük. Sonucu alamadık. Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Her aldığımız puan bizim için çok değerli” dedi.

 

Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında cumartesi günü deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşılaşacak olan Antalyasporumuz, bu maçtan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz, son haftalarda iyi oynadıklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının çok zorlu geçeceğini söyledi.

 

“HEM RAKİP HEM DE SAHAYLA MÜCADELE ETMEK ZORUNDA KALACAĞIZ”

 

Milli Takım arasında iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Teknik Direktörümüz, “Afganistan Milli Takımı ile yapılan hazırlık maçında oynatamadığımız oyuncuları görme şansı yakaladık. Hazırlık maçlarında oyuncular form tutuyor. Bu haftaki rakibimiz, Erzurumspor’a sözü getirecek olursak; sahasında Mehmet Özdilek’in de gelmesiyle yenilmiyor. Saha zemini belki zaman zaman buz olacak ama biz bunları mazeret olarak gösteremeyiz. Son haftalarda iyi oynuyoruz. Takımın çalışması ve oyunundan memnunum. Zor bir 90 dakika olacak. Hem rakip hem de sahayla mücadele etmek zorunda kalacağız. Buna hazırlıklı olmak zorundayız. Bu ligde zeminden ziyade, oyunumuza mücadelemize bakıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

"OKUL ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK"

 

Kulüp olarak uygulanan projeyle her hafta bir okulu ziyaret ettiklerini söyleyen Teknik Direktörümüz, "Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Çünkü hem Antalyaspor'un geleceği hem de gençlerin Antalyasporu daha yakından tanımasına vesile oluyor. Dün de Bilim Koleji'ni ziyaret ettik. Bu okul U15 futbol takımımızda oynayan 15 sporcumuza burs veriyor. Diğer spor branşlarıyla beraber 40 sporcuya burs veren bir okul. Diğer okulların da bu duyarlılıkta olmasını temenni ediyorum. Çünkü bunlar olması gereken şeyler. Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, ülkenin geleceği gençlerin elinde. Bu proje ve okul ziyaretleri devam edecek. Yarın da bir anaokulu açılışı var. Doğuda vatani görevini yapan babasını ziyaretten dönerken annesiyle şehit olan 10 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya adına bu okul açılacak. Sayın Manolya ve Tolga Cömertoğlu'nun yaptırdığı ve şehit bebek Bedirhan Mustafa Karakaya'nın adına açılacak olan bu okulun açılışına katılamayacağım. Gerçekten çok üzgünüm orada olmayı çok istiyordum ama Erzurum'la olan maçımız nedeniyle bugün deplasmana gideceğiz. Onlara bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Onlar çok iyi Antalyalı ve Antalyasporlu" dedi. 

 

“OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM”

 

Ligde iyi oynayan takım olmak istediklerini aktaran Teknik Direktörümüz, Charles ile Olcan Adın’ın sakatlığı sebebiyle, Hakan Özmert’in ise kart cezasından dolayı maçta forma giyemeyeceğini belirterek, “Doğukan Sinik Türkiye U21 Milli Takımı'nda, Celustka da Çekya’da ülkesinin milli takımında başarıyla mücadele etti. Onları tebrik ediyorum. Barrada ile Serdar Özkan’ın performansı iyi durumda. Yedek kulübesinden sonradan oyuna giren futbolcularımızın skora olumlu katkıları var. Eksiklerimiz, sakatlarımız var diyerek, mazeret oluşturmak istemiyorum. Oyuncularıma güveniyorum, inanıyorum. Onlar da ellerinden gelenin en iyisini yapacak” diye konuştu.

 

“KAZANAMIYORSAN, KAYBETMEYECEKSİN”

 

Ligin ikinci yarısında fikstür avantajımızın olduğunu da söyleyen Teknik Direktörümüz, sözlerine şöyle devam etti: “Ama ikinci yarı çok zor geçecek. İlk yarıda kalan maçlarımızda alabileceğimiz maksimum puanı almak istiyoruz. Sahamızda oyun olarak iyi oynuyoruz. Artık bir gerçek var; rakipler de bize karşı önlem almaya başladı. Son 3-4 maçtır daha iyi oynuyoruz. Trabzonspor, Akhisarspor maçında çok üstündük. Sonucu alamadık. Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Her aldığımız puan bizim için çok değerli.”

 

 

Futbol