18 Ekim
18.10.2017 12:25:36
Teknik Direktörümüz Leonardo Araujo, Haftalık Basın Toplantısını Gerçekleştirdi

Teknik Direktörümüz Leonardo Araujo, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 20 Ekim Cuma günü oynanacak Kasımpaşa maçı hakkında da konuşan Teknik Direktörümüz, geçtiğimiz hafta oynanan Göztepe maçı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

 

Göreve geldiğinden bu yana 2 mağlubiyetlerinin olduğunu hatırlatan Teknik Direktörümüz Leonardo Araujo,  “Almış olduğumuz bu 2 mağlubiyette, sahada futbolcularımdan pozitif şeyler gördüm. Bunlar üzerine çalışmaya devam edeceğiz. Gelecekte daha ileride başarı sağlayacak sonuçlar elde edeceğiz. Sezon başında değil ilerleyen haftalarda bu takımın başında geldim. Bu da adaptasyon sorununu yanında getiriyor. Başta başlasaydım futbolcularla aradaki iletişimi ve adaptasyon sorunu çok iyi bir şekilde atlatmış olur ve takımıma hâkim olmuş olurdum. Çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

“DEFANSİF HATALARIMIZ VAR”

 

Çıktıkları 2 maçta 6 gol yediklerini söyleyen Teknik Direktörümüz Leonardo, “Bu golleri değerlendirdiğimizde bunların bireysel hatalardan ve duran toplardan olduğunu gözlemledik. Aldığımız 2 mağlubiyeti henüz ilk dakikalarda yediğimiz 4 gol var. Frikikten ve kornerden goller yedik. Göztepe maçında da duran toptan gol yedik. Bu organizasyon şemamızdan değil, bireysel bir hatadan ötürü topun şekil değiştirerek ters tarafa gitmesiyle gol yedik. Defansif hatalarımız var. Bunun üzerine çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“TARAFTARIMIZ CUMARTESİ GÜNÜ BİZİ ÇOK İYİ DESTEKLEDİ”

 

Takımıma baktığımda çok önemli ve yıldız oyunculara sahip olduğumu görüyorum, “Bu takım, düşme potasında olmayı hak etmiyor. Bu baskı olacak ve bu baskıyı kaldıracak futbolcularım da var. Taraftarımızdan da bahsetmek istiyorum. Cumartesi günü bizi çok iyi desteklediler. Onların da beklentisi var. Küme düşme potasından bir an önce yukarıya çıkmak ve yukarıda yer almak için gayret göstereceğiz. Aldığımız sonuçlara nazaran sarf ettiğimiz performansı göz önünde bulundurursak, olumlu bakıyorum” şeklinde konuştu.

 

“BURASI TAM ANLAMIYLA BİR CENNET”

 

Bu haftaki rakibimiz Kasımpaşa’nın organize bir takım olduğunu ifade eden Leanordo Araujo sözlerine şöyle devam etti: “Kasımpaşa, sezona iyi sonuçlarla başladı. Sonradan kötü sonuçlar aldılar, onların da iyi oyuncuları var. Cuma günü organize olan bir takıma karşı oynayacağız. Takımımla ilgili şunu söylemek isterim ki; birçok takımda çalıştım ama hiçbir takımda buradaki arkadaşlık, oyuncu gurubunun iletişimi hiçbir takımda bu kadar güzel değildi. Burası tam anlamıyla bir ‘Cennet.’ Şampiyonlar Ligi’ni kazanan takımlar dâhil burası bir cennet.”

Futbol