30 Ağustos
30.08.2017 21:05:24
Zafer Kupası Antalyasporumuzun

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 1. Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nın U12 kategorisinde Antalyasporumuz şampiyon oldu.

U11 ve U12 kategorilerinde düzenlenen turnuvanın maçları Hatay Büyükşehir Belediyesi Esentepe Stadı’nda oynandı. Teknik Sorumlu Rauf Kolancı ile yardımcısı Yusuf Ertugan’ın çalıştırdığı U12 Takımımız, Zafer Kupası’nda 7 maç oynadı. Grup maçlarında Hatay Hüseyinlispor’u 7-1,Yalovaspor’u 5-1, Hatay Galatasaray’ı 7-0, Hatayspor’u 3-1 yenip Maraş Akademi ile de 1-1 berabere kalan U12 Takımımız, yarı finalde tekrar karşılaştığı Hatayspor’u bu kez 2-1’lik skorla geçerek finale adını yazdırdı.

 

FENERBAHÇE’DEN ALKIŞLI JEST

 

Final maçı, Antalyasporumuz ile Fenerbahçe arasında oynandı. Normal süresi golsüz berabere biten maçın sonucunu penaltı atışları belirledi. Minik Akrepler, penaltı atışlarında Fenerbahçe’ye 5-4 üstünlük sağlayarak U12 kategorisinin şampiyonu oldu. Takımımıza şampiyonluk kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan aldığı sırada ikinci olan Fenerbahçe oyuncuları tarafından alkışlandı.

 

 

 

 

 

Futbol