26 Ağustos
26.08.2016 10:22:45
Aytemiz Alanyaspor – Antalyaspor Maç Anonsu

İki Antalya Takımı İlk Kez Süper Lig’de Karşılaşacak
İki Antalya takımı ilk kez Süper Lig’de karşı karşıya gelecek. Antalyasporumuz da tarihinde ilk kez kendi stadında deplasman takımı olarak sahaya çıkacak.

 
 

Maç saat 21.45’te Başlayacak
Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun ikinci haftasında bugün, Türk futbol tarihinde, Süper Lig’de ilk kez bir Antalya derbisi oynanacak. Antalyasporumuz, ilimizin Süper Lig’deki diğer temsilcisi Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor. Hem Antalya, hem de Türk futbol tarihinde bir ilk olacak Antalya Arena’daki karşılama, 21.45’te başlayacak.

 

Evimizde Deplasmandayız
Fikstüre göre ev sahibi takım Aytemiz Alanyaspor. Ancak maçın oynanması gereken Alanya Oba Stadı bakımda olduğu için karşılaşma Antalya Arena’da oynanacak. Antalyasporumuz da tarihinde ilk kez kendi stadında deplasman takımı olarak sahaya çıkacak. Aytemiz Alanyaspor’un geçen sezondan aldığı ceza nedeniyle bu maçta taraftarı olmayacak. Antalyasporumuzun taraftarı ise maçı Antalya Arena’daki misafir tribününde izleyecek.

 

Hocamız Erol Malkoç
Hazırlıklarını dün akşam Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayan takımımızda sakat olan Danilo ile kırmızı kart cezalısı kaleci Saso Fornezzi bugünkü maçta forma giyemeyecek. PFDK tarafından 1 maç ceza verilen Teknik Direktörümüz Jose Morais de bugün takımının başında olmayacak. Teknik sorumlu olarak takımımızı Antrenör Erol Malkoç yönetecek.

 

Hakem Fırat Aydınus
Karşılaşmayı İstanbul bölgesi Süper Lig hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Fırat Aydınus’un yardımcılıklarını Hakem Yemişken ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak. Fırat Aydınus, Antalyasporumuzun en son geçen sezon ligin 19. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığımız maçı yönetmişti.

 

Futbol