28 Ekim
28.10.2016 16:04:36
Taraftar Ziyareti

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Antalyasporumuz, bugün yapılan antrenmana sürpriz bir ziyaretle başladı. Maç öncesi taraftarlarımız, takımımızı ziyaret ederek ekibimize ve oyuncularımıza büyük moral verdi.

 

Büyük Antalyaspor Derneği Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, antrenman sahasında teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile takım kaptanımız Samuel Eto'o'ya çiçek verdi. Şimşek, ligin ilk 8 haftasında alınan şanssız sonuçlara rağmen takımımıza olan inanç ve sevgilerinde azalma olmadığını belirterek, "Talihsiz bir süreç yaşadığımızın farkındayız. Rıza hocamızın karakteri, kişiliği ve tecrübesi tartışılamaz. Bu zorlu sürece aşarak bize çok güzel günler yaşatacağından asla kuşkumuz yok" dedi.

 

BİR GALİBİYETLE DEĞİŞECEK

 

Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay, Büyük Antalyaspor Derneği yönetici ve üyelerinin, takımımıza verdikleri bu desteğe teşekkür ederek, "Teknik heyet olarak biz de takımı yeni yeni tanıyoruz. Bizim açımızdan Antalyaspor'un çözülemeyecek sorunu yok. Bir galibiyet çok şeyi değiştirecek. Antalyaspor'a kararlılıkla destek olanlar çok güzel günler görecek" diye konuştu.

 

KAPTAN ETO'O SÖZ VERDİ

 

Takım adına taraftarlara teşekkür eden kaptanımız Samuel Eto'o ise şöyle konuştu:

 

"Sizleri bu sezon mutlu edemediğimizi biliyoruz. Takım olarak en çok buna üzülüyoruz. Sabırla bizleri desteklediğiniz için teşekkür ediyoruz. Bu desteğinizin karşılığını sizlere vereceğimize takım arkadaşlarım adına söz veriyorum."

 

 

 

Futbol