04 Mart
4.03.2019 17:06:54
51. Yaşa Kırmızı-Beyaz Kutlama

Antalyasporumuzun 51. yaşı bugün düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.
Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nde (ATİK) düzenlenen Antalyaspor Spor Okulumuz'da, Antalyasporumuzun 51. yaşı havuz partisiyle kutlandı.
Kutlamalara, yüzme, sutopu, tenis, voleybol, cimnastik ve squah olmak üzere yaklaşık 500 sporcu katıldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, yüzme yarışları, oyunlar, sutopu maçı yapıldı.
Marşlar ve şarkılar eşliğinde düzenlenen etkinliğe öğrenci ve velilerinin yanı sıra Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu ve Antalyaspor Spor Okulları Koordinatörü Alp Özel katıldı.
MADALYA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Kutlamalarda çocuklar farklı yüzme stillerinde gösteri yüzüşleri gerçekleştirdi. Antalyaspor tişörtleri ve boneleriyle öğrendiklerini anne ve babalarına gösteren minikler, ayakta alkışlandı. Gösteriler sonunda tüm katılımcı çocuklara temsili madalya verildi. Düzenlenen madalya töreninin ardından, güne özel hazırlanan pastanın kesimi gerçekleşti.
Antalyaspor Spor Okulları Koordinatörü Alp Özel, “Kulübümüzün 51. Yaşını, düzenlediğimiz spor okullarında coşkulu bir şekilde kutlamak istedik. Bu özel günde yanımızda olan yöneticilerimize, kursiyerlerimize ve ailelerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler