07 Mart
7.03.2019 17:02:43
KONYSİAD’da Konu: Antalyaspor

Başkanımız Cihan Bulut, Asbaşkanımız Şefik Öz ve Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği'nin Olağan Kahvaltısı'na konuk oldu.
Rixos Downtown Otel'de düzenlenen kahvaltıya; Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanımız Nafiz Tanır, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çiftçi, Konyaaltı Belediyesi Başkan Vekili Edip Bahadır, Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, KONYSİAD üyeleri ve basın mensupları katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği'nin (KONSİAD) Başkanı İlhami Kaplan, Başkanımız Cihan Bulut'un ilk resmi STK ziyaretini KONYSİAD'a yaptığı için teşekkür etti. Açılış konuşmasının ardından moderatörlüğünü KONYSİAD yönetiminden Erdal Atılgan'ın yaptığı söyleşide Başkanımız Cihan Bulut, Asbaşkanımız Şefik Öz ve Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu önce Erdal Atılgan'ın ardından da dernek üyelerinin sorularını yanıtladı.

“DESTEĞİMİZİ LÜTFEN BİZDEN ESİRGEMEYİN”
KONYSİAD üyelerini desteğe davet eden Başkanımız Cihan Bulut, “Antalyamız için Antalyaspor'un, Antalyasporumuz için de sivil toplum örgütleri, güçlü derneklerin önemini biliyoruz. Sizden aldığımız güçle, gücümüze güç katarak Antalyamıza daha faydalı olacağımızdan eminiz. Bizler çıktığımız bu yolda ekibimize, sivil toplum örgütlerine güvendik. Desteğimizi lütfen bizden esirgemeyin. Önümüzde hepimizin bildiği gibi çok önemli maçlar var. Bu maçlarda bizi yalnız bırakmayacağımızı biliyorum” ifadelerini kullandı.

“KONYSİAD'IN ANTALYASPOR'LA İLGİLİ ÖNEMLİ BİR HAFIZASI VAR”
Asbaşkanımız Şefik Öz ise, KONYSİAD'ın üyeleri arasında Antalyaspor Kulübü yöneticiliği yapmış ve hala yapmakta olan yöneticilerin yer aldığının altını çizerek, “Burada beraber çalışma fırsatı bulduğum Antalyaspor hafızası olan, çok değerli yönetici arkadaşlarımız var. Dolayısıyla KONYSİAD'ın Antalyaspor'la ilgili çok önemli bir hafızası var. Bu derneğin yöneticileri, aynı zamanda Antalyaspor'a da çok büyük destek verdiler. Hepsine emekleri için teşekkür ederiz” dedi.

“NASIL İYİ TAKIM OLACAĞIMIZI DÜŞÜNDÜK”
Antalyaspor'da göreve başladığında takımın zor durumda olduğunu anlatan Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, “Geldiğimiz günlerde takım kötü durumdaydı. Herkes kulüpten ayrılmaya, gitmeye çalışıyordu. Gitmesi gerekenler, maddi anlamda yükü ağır olanlar, ileride yükü ağır olduğu için ayrılması gerekenler vardı. Bunda sıkıntı olmadığını, olması gereken bir durum olduğunu ve birlikte hareket etmemiz gerektiğini söyledik. Biz içimizden neler yetiştirebileceğimizi, kendi değerlerimizi ortaya çıkarmayı ve nasıl iyi takım olacağımızı düşündük” diye konuştu.

“ASIL OLAN KAYBETTİĞİMİZDE DESTEK VEREN TARAFTARIMIZDI”
Antalyaspor'un başarısı ve ilerleyen yıllarda istediği hedefe ulaşması için takım olmak gerekliliğinden bahseden Hamzaoğlu, “Başarıya giderken bireysel olarak iyi futbolcular olması önemli. Takım olma gerektiğine inandık. Kadromuzdaki arkadaşlarımızla kenetlendik. Onlara değer verdiğimizi hissettirdik. Zor maçlarımız, kaybettiğimiz maçlar oldu. Bizim için asıl olan kaybettiğimizde destek veren taraftarımızdı. Futbola sonuç olarak bakılan ortamda kaybettiğinizde dahi verilen destek inanılmaz güç veriyor. Taraftarımız bilinçli ve takımını sevmesinden dolayı Antalyaspor çok şanslı” dedi.

“KRİZİ HEP BERABER ÇÖZECEĞİZ”
Ligde alt sıralarda yer alan kulüplerde yaşanan zorlukların takım, yönetim, teknik heyet ve taraftarla aşılacağına inandığını söyleyen Hamzaoğlu sözlerine şöyle devam etti: “En zor yılımız bu yıl. Bu yılı güzel bir şekilde atlatacağına inanıyoruz. Krizi hep beraber çözeceğiz. Sonra da çok güzel yerlere geleceğiz, gururlanacağız. Oralara çıkarken sağlam adımlarla, kalıcı olarak çıkacağız. Futbolcularımız dostluk ve beraber oynama alışkınlığı edindiği için iyi bir takım olduk. Bundan sonra maçlarımız çok zor. Kazanacağımız kaybettiğimiz maçlarımız olacak ama futbolcularımıza inancımız sayesinde istediğimiz yere ulaşacağız.”

Diğer Haberler