01 Mart
1.03.2019 15:08:01
Bisiklet Takımımız Kapodokya'dan Dereceyle Döndü

31 Ağustos ila 2 Eylül günleri arasında düzenlenen Kapadokya Bisiklet Festivali dahilinde düzenlenen üç etaplı dağ bisikleti ve uzun mesafe yol bisikleti yarışlarında Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımımız sporcuları çizdikleri başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekti. Sıcak ve zorlu bir parkurda yapılan yarışa ülkemizin dört bir yanından sporcular katıldı.
Dağ bisikleti yarışlarıyla başlayan ve üç gün süren festivalde sporcumuz Turgay Germen kendi klasmanında üç günün de galibi oldu ve genel klasmanda yine kürsünün en üstünü aldı. Son gün yapılan uzun mesafe yol bisikleti yarışında ise sporcumuz Ataman Şekerci kendi kategorisinde takımımızı gururlandırarak 2.'lik kürsüsünde yer aldı.

Festivalin son günüde yapılan kısa mesafe yol bisikleti yarışında pedal çeviren 48 yaşındaki Mustafa Karslıoğlu 41 km'lik yarışın 11. kilometresindeki İstiklal Caddesi Kantar mevkiinde virajı alamadı ve kullandığı bisikletin kontrolünü kaybetti. Mustafa Karslıoğlu yaşadığı bu kaza neticesinde hayatını kaybetti. Merhuma Allah'tan rahmet, Karslıoğlu ailesine ve tüm bisiklet camiasına baş sağlığı diliyoruz.

Diğer Haberler