12 Mart
12.03.2019 09:51:25
Beyazdan Maviye Yarıştılar

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği Beyazdan Maviye Antalya “Kay-Sür-Yüz” Kış Sporları Organizasyonu, sporcu ve izleyenlere bir günde dört mevsimi yaşattı. Antalyasporumuzun da destek verdiği yarışlar, Antalya'nın kış sporları merkezi Saklıkent'te kayak yarışıyla start aldı ve bisiklet etabıyla devam ederek Konyaaltı'nda yüzme etabıyla tamamlandı.

İlk kez düzenlenen organizasyonda toplam 20 takım ve 60 sporcu yarıştı. Sporcular 2,5 km kayak, 45 km bisiklet ve son olarak 500 metre yüzerek yarışı tamamladı. Parkurlar boyunca çok sayıda sporsever, tarihi yarışa tanıklık etti.

Önümüzdeki günlerde Antalyamızın tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan bu projeye Antalyasporumuzun açık su yüzme takımı sporcuları ve master kategorisinde mücade eden sporcuları da katılarak kıyasıya mücadele etti. Milli yüzücümüz Egemen Öztürk yüzerek, Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Alp Özel de kayak takımında yer alarak organizasyona destek verdi. Konuyla ilgili konuşan Antalyaspor Kulubü Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Alp Özel, "Antalyasporumuz 3 yıldır açiksu yuzme yarışı düzenliyor burada kazandıgimiz tecrube bilgi ve birikimlerimizi aktararak masters sporcularımızla destek verdik. Şehrin en onemli markası Antalyasporumuz Antalyanin tanitıminda onemli bir yer alacak bu organizasyonun içinde olmaya devam edecek.

Diğer Haberler