01 Mart
1.03.2019 14:21:47
Antalyasporumuz Adım Adım 1. Lig’e Yaklaşıyor

Türkiye Basketbol 2. Lig'de (TB2L) A Grubu'nu lider tamamlayan Antalyasporumuz, yarın Çankırı Belediye Demirspor ile play-off ikinci maçına çıkacak.

Tek hedeflerinin galibiyet ve 1. Lig olduğunu hatırlatan Genel Menajerimiz Doğan Hakyemez, “Tüm sezonun emeğinin karşılığını üst lige çıkarak almayı istiyoruz” dedi.

Geçtiğimiz cumartesi günü oynanan maçta takımımızın iyi bir performans ortaya koyduğunu söyleyen Genel Menajerimiz Doğan Hakyemez, “Geçen maçta savunmamız gayet iyiydi. Ömer Sancaklı'nın iyi oyunu sayesinde savunmayla birlikte bu galibiyete aldığımızı söyleyebilirim” dedi.

Çankırı Demirspor'un evindeki bu karşılaşmayı da kazanmaları gerektiğini hatırlatan Doğan Hakyemez şöyle devam etti: “İnşallah bu maçı da kazanıp 6'lı gruba kalacağız. Takımımızda sakat yok. Bir aksilik olursa yani bu maçı kaybedersek, 3. maçı Antalya'da oynayacağız. Ama biz galibiyetten başka hiçbir şey düşünmüyoruz.”

Antalyasporumuzun Çankırı Demirspor'la karşılaşması 14 Mart Salı günü saat 18.00'da Çankırı Orhan Saka Spor Salonu'nda oynanacak.

Diğer Haberler