01 Mart
1.03.2019 14:44:20
Akrepler Havuza Damga Vurdu

Geçtiğimiz hafta sonu Çanakkale'de düzenlenen Anadolu Yıldızları Yüzme Şampiyonası Final Yarışları'na Antalyasporlu yüzücüler damga vurdu.

1-2 Nisan günlerinde Çanakkale'de düzenlenen Anadolu Yıldızları Yüzme Şampiyonası Final Yarışları'na katılan Antalyasporlu yüzücüler Yasin Efe Yöntem ve Batuhan Özcan, 50 metre ile 100 metre finallerinde 4 altın madalyayı kazanarak, birincilik kürsüne çıkan isimler oldu. Ayrıca Antalyasporlu yüzücüler kendi yaşlarında da Türkiye'nin en iyi sprinteleri oldu.

“ARKA ARKAYA BAŞARILI SONUÇLAR ALDIK”

Toplamda 5 altın madalya ve totalde 103 puan kazanan Antalya İl Karması'nda Antalyasporlu yüzücülerin 4 altın ve 1 bronz madalyayla toplamda 45 puan almalarını değerlendiren Antalyaspor Yüzme ve Sutopu Şube Sorumlusu Alp Özel, “Yüzme-Sutopu Genel Koordinatörümüz Mustafa Tuncer ve Yüzme Başantrenörümüz Haluk Okur'un Antalya'ya gelerek Antalyaspor'da göreve başlaması, Antalyaspor Kulübü'nün yüzmede arka arkaya başarılı sonuçlar almasını sağladı. Çok iyi bir altyapıyla, gelecek Antalyasporlu yüzücülerin” dedi.

“AMACIMIZ MİLLİ TAKIM”

Yüzme Başantrenörü Haluk Okur ise şunları söyledi: “Sporcu yetiştirme odaklı modern antrenman programlarıyla yarışlara hazırlanan yüzücüler her gün 2 saat antrenman yapıyor. Alttan gelen yüzücülerimizle önümüzdeki yıllarda da Türk Milli Takımı'na sporcular vermek istiyoruz. Tüm gayretimiz bu yönde” şeklinde konuştu. Başarıyı elde eden yüzücülerden Yasın Efe Yöntem de modern ve farklı antrenman teknikleriyle yüzme tekniği ve kondisyon antrenmanlarının başarıyı getirdiğini belirtti.


Diğer Haberler