05 Mart
5.03.2019 16:37:42
Antalyaspor 93 - 90 Selçuklu Belediyesi

TBL'de mücadele eden basketbol takımımız, evinde ağırladığı Konya Selçuklu Belediyesi'ni 93-90 mağlup ederek bu sezon 8. galibiyetini aldı. Ligin üst sıralarını ilgilendiren zorlu maç Antalya Spor Salonu'nda oynandı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan maça iyi başlayan taraf konuk takım oldu. İlk 5 dakikayı 8-13 geride geçen takımımız, bu dakikadan sonra toparlandı ve periyotun bitimine 2.5 dakika kala 16-15 üstünlüğü yakaladı, ancak konuk takım oyunda yeniden dengeyi kurdu ve ilk periyot 22-22 beraberlikle geçildi.

Konuk takım, ikinci periyota da baskılı başladı bu çeyreğin ilk 5 dakikasında 27-38 üstünlük yakaladı. Bu periyotun 5. dakikasından sonrası başa baş mücadeleye sahne oldu ve Konya Selçuklu devreyi 41-50 önde tamamladı. Maçta üçüncü periyot kıran kırana mücadele ile başladı, takımımız aradaki 9 sayılık farkı eritmeye başladı. Üçüncü çeyreğin sonunda takımımız farkı 3 sayıya düşürdü ve bu periyot 67-70'lik skorla geçildi.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ PERİYOTTA NEFESLER KESİLDİ

Son periyota çok iyi başlayan takımımız Konya Selçuklu'ya nefes aldırmadan aradaki farkı eritip öne geçti. Bu periyotun ilk 5 dakikası takımımızın 85-75 üstünlüğünde geçildi. Son dakikaya girilirken konuk takım yeniden toparlandı son dakikada farkı eritti. Takımımız son dakikadaki taktiksel farkı ile rakibinin skoru dengelemesine fırsat vermedi ve maçı 93-90 kazandı.

KAPTANA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Oyuncumuz Robert Lowery, 30 sayı,7 ribaunt ve 4 asistle maçın en skorer ismi oldu. Takımımız, maç sonunda galibiyet sevincini taraftarlarlarımızla paylaştı. Soyunma odasında ise odasında ise takım kaptanımız için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Takım kaptanımız Cihan Mumcuoğulları, doğum günü pastasını eşi ve çocuğunun da katılımıyla takım arkadaşlarının alkışları eşliğinde kesti.

Diğer Haberler