05 Mart
5.03.2019 17:21:41
Antalyaspor, Ankara'da Galibiyet Peşinde

Antalyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu, geçtiğimiz hafta evlerinde oynadıkları Bursaspor Durmazlar maçı ve 15 Aralık Cuma günü Ankara'da karşılaşacakları OGM Ormanspor karşılaşmaları hakkında konuştu.

“BİZE MAÇ OYNAMA ŞANSI TANINMADI”
Evlerinde oynadıkları Bursaspor Durmazlar karşılaşmasının, çok nadir görülen maçlardan biri olduğunu söyleyen Başantrenör Arda Vekiloğlu, “Müsabakanın ilk 5 dakikası sonunda 2 yabancı oyuncumuz 3'ü teknik faul olmak üzere toplamda 6 faul aldı. Oyuncularımızdan biri 2 teknik faul alarak ihraç edildi. Diğeri de faul problemi yüzünden kenara geldi. İki yabancı oyuncumuzun bu kadar erken saf dışı kalması, diğer oyuncuların da düdükler sebebiyle oyundan düşmesi, bize maç oynama şansı tanımadı” dedi.

“KULÜP OLARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERİ YAPTIK”
Hakemlerin yönetimi nedeniyle evlerinde oynadıkları bu maçı oynanmış kabul edemediğinin altını çizen Başantrenör Vekiloğlu, “Her iki takım, birbirini yenebilecek güçteydi. Ama verilen yanlış kararlar sonucu bu maç, hanemize mağlubiyet olarak yazıldı. Hakem yönetimiyle ilgili kulüp olarak gerekli girişimleri yaptık. Bunun dışında da yapabileceğimiz bir şey de yoktu. Skorun bizim için önemi kalmadı ve oynayamadığımız bir maç oldu” ifadelerini kullandı.

“ORMANSPOR BELLİ BİR POTANSİYELE SAHİP BİR TAKIM”
Cuma günü Ankara'da OGM Ormanspor'la oynayacakları maçın önemine de vurgu yapan Vekiloğlu, “Ligin tehlikeli takımlarından birine karşı oynayacağız. Son haftalarda yükselen form grafikleri var. Son oynadıkları maçlarda aldıkları galibiyetler, bunun yanı sıra kaybettikleri maçlarda kaybetmelerine karşın rakiplerine kafa tutmaları onların potansiyelini gösteriyor. İyi savunma yapan bir takım. Hem savunma hem de hücum tarafında belli bir potansiyele sahip olan bir takım” diye konuştu.

“LİGİN İLK YARISINI GALİBİYETLERLE KAPATMALIYIZ”
OGM Ormanspor maçından galibiyetle dönmelerinin kırmızı-beyazlı ekip için çok önemli olduğunu belirten Vekiloğlu sözlerine şöyle devam etti: “Yakalamış olduğumuz bir galibiyet yüzdesi ve serisi var. Sonrasında oynayacağımız önemli maçlar bizi bekliyor. Ligin ilk yarısının bitimine az süre kalmışken alabildiğimiz kadar galibiyet alarak ligin ilk yarısını kapatmak çok önemli. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz.”

Diğer Haberler