01 Mart
1.03.2019 11:51:32
Yönetimimizden Vali Karaloğlu’na ziyaret

Antalyaspor Yönetim Kurulu, bugün öğle saatlerinde Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Asbaşkanlarımız Bora Terzioğlu, Nurettin Ünal, İsmail Bilal, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Emin Altıner ve Mustafa Vicir yer aldı.

Sohbet havasında geçen ziyarette, Antalyaspor'un henüz galibiyet alamamış olmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Vali Karaloğlu, ligin 6. Haftasında 3-1 kaybedilen Galatasaray maçından bahsederken, “Antalyaspor'un orada nizami olan ikinci golü verilseydi, Galatasaray maçı lehine çeviremezdi. Antalyaspor farklı galibiyetle dönerdi. Antalyaspor'un bu mağduriyeti nedense hiç konuşulmadı” dedi.

Görüşmede, son oynanan Çaykur Rizespor maçından da bahsedildi. Yönetim kurulu üyemiz Emin Altıner'in, Rizeli olan Vali Münir Karaloğlu'na maçtan bahsederken esprili sözler kullanması gülüşmelere neden oldu. Ayrıca Vali Karaloğlu, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın takımın başına getirilmesinin ise çok isabetli bir karar olduğunu vurguladı.

Ziyaret sonunda Başkanımız Ali Şafak Öztürk, Vali Karaloğlu'na Antalyasporumuzun forma, kaşkol ve şapkasını hediye etti.

Diğer Haberler