07 Mart
7.03.2019 16:23:51
Antalyasporumuz Akra Gran Fondo Yarışı'na Katıldı

Antalya'da Tour Of Antalya kapsamında düzenlenen Akra Gran Fondo Yol Bisikleti Yarışı'na Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımımız ve triatlon takımımız da katıldı.

Erdal İnönü Parkı önünden başlayan ve bu pakın önünde son bulan yarıştan, bisiklet ve triatlon takımı sporcularımız dereceyle ayrıldı.

128 kilometrelik parkurun yer aldığı yarışma, sabah saat 09.00'da start aldı. Yaklaşık 160 sporcunun pedal çevirdiği yarışmada, genel klasmanda Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımımız sporcuları Turgay Germen 2., Haşim Köksal ise 4. oldu. Turgay Germen; 35+ kategorisinde 1.'lik kürsünde de yerini aldı. Haşim Köksal 35 + kategorisinde 2. ve Devrim Ardıç da 3.'lük elde etti. Elit kategorisinde Adil Deniz Karacagil ise 3.'lük madalyasını göğüsledi.

Akra Gran Fondo Yarışı'nda kırmızı-beyazlı formamızla kulübümüzü temsil eden bir diğer takımımız olan triatlon takımımız da kısa mesafede yarıştı. Sporcularımızdan Necati Şevik yaş grubu 13.'sü, Hüseyin Yılmaz yaş grubu 19.'sü oldu. Bu yıl ilk defa yapılan ve her sene yapılması planlanan Akra Gran Fondo için triatlon takımımıza Antalya Havalimanı işleticisi ICF Airports da yarış sponsorluğu konusunda destek oldu.

Diğer Haberler