01 Mart
1.03.2019 13:47:08
Basketbol Takımımız İlk Devreyi 9’da 9 Galibiyetle Namağlup Lider Bitirdi 96-65

Antalyasporumuzun TB2L A Grubu lideri olan basketbol takımı, ilk devrenin son maçında sahasında konuk ettiği Adanaspor'u da yenerek namağlup unvanını sürdürdü, galibiyet serisinde de 9'da 9 yaptı. Antalya 10 Bin Kişilik Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma öncesindeki seromonide terör şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Maça iyi başlayan taraf konuk takım oldu. Maçta ilk sayıları bulan Adanaspor, ilk periyotta Antalyasporumuzun oyunda ve skorda dengeyi sağlamasına fırsat vermedi ve ilk çeyreği 13-19 önde bitirdi.

İKİNCİ PERİYOTTA 15-0'LIK SERİ YAPTIK

İkinci periyotta toplanan kırmızı-beyazlı takımımız rakip potada peş peşe bulduğu sayılarla öne geçtiği gibi iyi savunması ile Adanaspor'un yetişmesine fırsat vermeyip farkı da açtı. Takımımız, ikinci çeyreğin başından itibaren 15-0'lık seri yaptı. Konuk takım Adanaspor, skor 28-19 olduktan sonra sayı üretmeye başlayabildi. Üçüncü çeyrekte Antalyasporumuz 30, konuk Adanaspor ise 9 sayı üretti, takımımız devreyi 43-28 önde tamamladı.

MAÇI ETO'O DA İZLEDİ

Antalyasporumuz, üçüncü çeyrekte de baskısını ve üstünlüğünü rakibine kabul ettirerek oynadı ve konuk takımın 18 sayısına yine 30 sayı ile karşılık verdi. Antrenörümüz Alaedin Yakan'ın, genç oyunculara daha çok şans verdiği son çeyrekte takımımız 23, konuk Adanaspor ise 19 sayı üretti. Basketbol takımımız, maçı 31 sayı farkla 96-65 kazandı. Takımımızın en skorer ismi 18 sayı üreten Ömer Sancaklı oldu. Adanaspor'un en skorer ismi Kutay Akpulat ise 20 sayı ile aynı zamanda maçın da en sayı üreten oyuncusu oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını, futbol takımımızın dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o da izledi. TB2L'de, 3 haftalık devre arası olacak.

Diğer Haberler