01 Mart
1.03.2019 14:14:57
Antalyaspor’un Altın Kulaçları Yasin ve Batuhan

3-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Mersin'de yapılan Türkiye Anadolu Yıldızları Ligi Yüzme Şampiyonası'na Antalya İl Karması'na katılan Antalyasporlu Yasin Efe Yöntem ile Batuhan Özcan, girdikleri yarışlarda rakiplerini geride bıraktı. Girdikleri 6' sı bireysel, 2' si bayrak yarışında toplam 9 altın, 1 gümüş madalya kazanarak üst düzey performans sergileyen 2 yüzücüye “altın çocuklar” lakabı takılırken, yarışlardan 9 birincilikle ayrıldılar.

Antalyaspor Kulübü Derneği Su Topu ve Yüzme Sorumlumuz Alp Özel, Antalya İl Karması'na sadece Antalya'da ki kulüplerin lisanslı yüzme sporcularının alınarak çocuklarımıza şehirlilik bilinci ile Antalya ve Antalyaspor sevgisi kazandırmanın önemli olduğunu ifade etti.

Antalyaspor Baş Antrenörümüz Haluk Okur ise yüzme camiasında kurs düzenleyen bazı kulüp ve kolejlerin vitrini olan bu yarışlarda sporcuların belirli bir seçme yarışından sonra alınmasının önemini olduğunu, bu yarışların sporcuları motive ettiğini belirtti.

Yakın gelecekte milli takıma aday olduğunu gösteren yüzücülerimiz Yasin Efe Yöntem ve Batuhan Özcan'ın öncelikle Antalya ve Antalyaspor adını Türkiye Şampiyonaları'nda kürsülere taşıması bekleniyor.

Diğer Haberler