07 Mart
7.03.2019 18:08:49
Başkanımız Cihan Bulut Esnaf Sofrasında

Antalyaspor A.Ş. Başkanımız Cihan Bulut ile yöneticilerimiz Ali Kuş, Ahmet Öztürk, Şükrü Ülker ve Genel Müdürümüz Adem Kart esnafların konuğu oldu. Başkanımız Cihan Bulut, Antalyaspor başkanlığı görevini üstlenmesinden sonra Atilla Vehbi Konuk Tesislerimize gelerek kendisini kutlayan Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'ye iade-i ziyarette bulundu.

ESNAF ODALARININ BAŞKANLARI DA KATILDI

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkanımız Cihan Bulut ve yöneticilerimizi birliğe bağlı esnaf odalarının başkanları ile birlikte karşılayıp ağırladı. AESOB Başkan Vekili Süleyman Şahin, AESOB Yönetim Kurulu Üyelerinden Bayram Dal, AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul, Disiplin Kurulu Üyelerinden Alim Uysal, Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Bayrak, Lokantacılar, Kebapçılar, Aşçılar ve Köfteciler Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Yasin Tekdemir, Mermerciler, Karocular ve Alçıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Doruklu, Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kerim Üre, Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar, Matbaacılar Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Özcan Sucu, Sütçüler, Yoğurt ve Dondurma İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Bahattin Ekin'in de katıldığı başkanlık makamındaki sohbet 1 saate yakın sürdü.

AESOB'DA ESNAF YEMEĞİ YEDİLER

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, başkanımızı ve yöneticilerimizi daha sonra oda başkanları ile birlikte AESOB binasında öğle yemeğinde ağırladı. Başkanımız Cihan Bulut ve yöneticilerimiz burada mercimek çorbası, sulu misket köfte, nohutlu bulgur pilavı ve irmik tatlısından oluşan esnaf yemeği yedi.

İLK KEZ BİR ANTALYASPOR BAŞKANI ZİYARET EDİYOR

AESOB Başkanı Dere, "İkimizin de babası çocukluk arkadaşıydı ve onlar da Antalya'nın esnaflarıydı. Cihan Bulut ve benim iş hayatımızın temelinde babalarımızdan aldığımız esnaf disiplini ve terbiyesi var. İlk kez bir Antalyaspor Başkanı, Esnaf Odaları Birliği'ni ziyaret ediyor. Bizimle birlikte esnaf sofrasına oturdu. Antalyaspor'a destek olmak esnaflar olarak borcumuzdur. Daha önce Malatyaspor maçı öncesi Cihan Bulut'u ziyaret etmiş, esnaflarımızı maça çağırmıştım. Şimdi de Bursaspor maçı için buradaki oda başkanlarımızla birlikte aynı çalışmayı yapacağız. Antalyaspor'un hem tribün, hem de şehrin kenetlenmesi anlamında daha çok desteğe ihtiyacı var. Bunun için esnaflarımızda bazında yapacağımız çok önemli çalışmalar olacak" dedi.

ANTALYASPOR'UN TEMELİNDE ESNAFIN DA ALIN TERI VAR

Başkanımız Cihan Bulut ise, kırmızı-beyazlı kulübün kurulduğu yıllarda Antalya'nın bir esnaf kenti olduğuna dikkat çekerek, "Antalyaspor, temelinde esnafın da alın terinin bulunduğu bir takımdır. Antalyasporumuzun başarısı ve geleceği için esnafımızın da desteğine ve duasını ihtiyacımız var. Burada bizi bu kadar güzel karşılaşan oda başkanlarımıza ve esnaf kardeşlerimize Antalyasporumuz adına teşekkür ediyorum. Bursaspor maçında tüm esnaflarımızı da da maça bekliyoruz. Antalyasporumuz ile esnaflarımızı daha sıkı kenetlemek adına AESOB ve esnaf meslek odaları ile çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz" diye konuştu. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, ziyaret anısına Başkanımız Cihan Bulut'a plaket verdi. Başkanımız Cihan Bulut da Adlıhan Dere'ye üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Diğer Haberler