01 Mart
1.03.2019 15:02:38
Basketbol Takımımız Yemekte Buluştu

Antalyasporumuzun basketbol takımı, yönetimimizin düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi. Asbaşkanlarımızdan Nihar Ünal'ın ev sahipliğinde Su Otel'de gerçekleşen yemeğe, Onursal Başkanımız ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile eşi Ebru Türel de katıldı.

Başkanımız Cihan Bulut, Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Güray Kanan, Basketbol Takımımızın Menajeri Arzu Özyiğit ve Baş Antrenörümüz Arda Vekiloğlu tarafından Onursal Başkanımız Menderes Türel ile profesyonel eski basketbolcu olan eşi Ebru Türel'e, tüm takımımız tarafından imzalanmış üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edildi. Başkanımız Cihan Bulut, yaptığı konuşmada; kulübün her konudaki sorumluluklarını yerine getirebilmesi adına yönetim olarak yoğun bir çaba gösterdiklerini ifade ederek, "Antalyaspor, taahhüt ettiği her şeyi yerine getirecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Onursal Başkanımız Menderes Türel, çocukluk ve gençlik yıllarında fanatik bir Antalyaspor taraftarı olarak futbol takımımızın peşinde koşmasına rağmen kendisinin okul basketbol takımında, eşinin de kulüp takımlarında profesyonel olarak ve oğullarının da basketbol takımlarında oynadıklarını söyledi. Türel, Başkanımız Cihan Bulut ve yönetiminin kırmızı-beyazlı kulüp için fedakârca çalıştığını belirterek, "Cihan Bulut da benim gibidir. Söz verdiyse yerine getirir. Bu arada Cihan Bulut'un da basketbol yeteneği olduğunu size söyleyeyim. Kendisiyle basketbol oynadığımızda bu işi bildiğini gördüm" dedi. Onursal Başkanımız Türel, yoğun çalışmaları nedeniyle bu sezon basketbol takımının sadece bir kez maçına gelebildiğine dikkat çekerek, Play-Off'a kalınması halinde maçları mutlaka izleyeceğini de sözlerine ekledi.

Diğer Haberler