01 Mart
1.03.2019 15:02:23
Basketbolcularımız Uyuşturucu İle Mücadele Etkinliğinde

Basketbol takımımızın genel menajeri Arzu Özyiğit, başantrenör Arda Vekiloğlu ile oyuncularımızdan Recep Solak, Koray Erdoğan ve Umut Özden Antalya Sivil Düşünce Derneği tarafından 'Geleceğimiz Çiçek Açsın' sloganı ile düzenlenen "Uyuşturucu İle Mücadelede Ailelerle El Ele" konulu etkinliğe katıldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, AKM'deki Perge Salonu'nda gerçekleştirildi.

VEKİLOĞLU DA KONUŞMA YAPTI
Etkinliğin açış konuşmalarını ardından konuk olarak kürsüye çıkan basketbol takımımızın başantrenörü Arda Vekiloğlu, sporcu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini ve kendisininde çok küçük yaşlarda spora başladığını belirterek, "Uyuşturucu, benim ve arkadaşlarımın hayatımıza hiç girmedi. Merak da etmedik. Çünkü bizim yaşamımızda okuldan sonra basketbol vardı ve basketbolda daha iyi olmaktan başka bir düşüncemiz yoktu. Profesyonel basketbolculuk hayatımda büyük hedeflerin peşinden koşmakla geçti. Spor yapmak, yarışmak ve yeni başarılarla mutlu olduk, başka bir arayışımız olmadı" dedi.

EN ETKİLİ ÖNLEM, SPORA TEŞVİK
Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz da madde bağımlılığı ve devletin bu konudaki önleyici ve madde bağımlılarını topluma kazandırma çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başsavcı Solmaz, daha önce görev yaptığı yerlerde gençleri ve çocukları sportif faaliyetlere teşvik etmeleri sonucunda madde bağımlılığıyla mücadelede çok etkili sonuçlar aldıklarını da sözlerine ekledi.

Diğer Haberler