07 Mart
7.03.2019 17:12:09
Demir Adamlar Kemer'de Kürsüden İnmedi

Triatlon takımımız 15 Nisan Pazar günü Kemer düzenlenen Kemer Triatlonu'nda kürsüye damgasını vurdu. 1.9 km'lik yüzme, 90 km'lik bisiklet ve 21.1 km'lik koşu zorlu parkurda bir çok takım sporcumuz ödül kazandı ve kürsüye çıktı.
Yarış Kemer Marina'dan yüzme etabında başladı ve devamında Kuzdere Yolu'ndaki bisiklet parkurundan sonra Kemer içerisindeki koşu etabıyla son buldu. Zorlu yarışta Antalyasporumuz, 2 relay takımı ve 8 bireysel sporcuyla yarıştı.

KÜRSÜYE ANTALYASPOR DAMGASI

Oğuz Bodur, Hüseyin Yılmaz, Sabri Yiğit Üfler, Bahadır Tama, Burhan Cömertoğlu, Nuri Acar'ın önce 1.9 km yüzdüğü ve 90 km bisiklete binip, 21.1 km koştuğu yarışta, bayrak grubunda ise Antalyasporumuz iki takım halinde yarıştı. Sporcularımız Efe Ellialtı, Cemal Şahin ve Özlem Yetiş ilk takım, Cemil Yıldızhan, Tamer Zeybek ve Hüseyin Aktaş ikinci takımı oluşturdu. Saliha Yüksel ve Zait Pişirici ise 750 metre yüzme 20 km bisiklet ve 5 km'lik sprint yarış mesafesine girdi.
Düzenlenen yarışlar sonucunda genel klasmanda ikincilik Nuri Acar'ın olurken, Nuri Acar ve Hüseyin Yılmaz kendi yaş gruplarında birincilik kürsüsüne çıktı. Bahadır Tama kendi yaş grubunda 3.'lük elde ederken, Cemil Yıldızhan, Tamer Zeybek ve Hüseyin Aktaş' tan oluşan bayrak yarışı takımımız 2.'lik ödülünü kazandı. Saliha Yüksel ve Zait Pişirici ise sprint mesafede kendi yaş gruplarının 1.'si oldu.

Diğer Haberler