04 Mart
4.03.2019 17:04:19
Kendisi Küçük Başarısı Büyük

Cimnastik takımımız sporcularından Rüzgar Naz Bozkurt, küçük yaşına rağmen büyük başarılara imza atıyor.

6 yaşında olmasına karşın spor kariyerine uluslararası başarılar yazdıran, Antalyasporlu cimnastikcimiz Rüzgar Naz Bozkurt, ülkemize yepyeni başarılar getirmeye hazırlanıyor.

Katıldığı birçok müsabakada çizdiği başarılı grafikle fark yaratmayı başaran cimnastikcimiz Rüzgar Naz Bozkurt, henüz 6 yaşında olmasına karşın elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 12. Uluslararası Montenegro (Karadağ) Dani Budva Cup ritmik Cimnastik Yarışması'nda ve 12. Uluslararası Trhopy Novisad Yarışması'nda birincilik kürsüsüne çıkmayı başaran Rüzgar Naz Bozkurt uluslararası arenada da adından söz ettirdi.

“YAŞITLARI HALA OYUN OYNUYOR”

Hafta içi her gün günde 2 buçuk saat antrenman yaptığını söyleyen Rüzgar Naz Bozkurt'un antrenörü Merve Kahraman, “Rüzgar Naz 2011 doğumlu. Aslına bakarsanız yaşıtları sokakta oyun oynarken o tesislerimize gelip çalışıyor. Anaokulunda eğitim gören minik sporcumuz okuldan çıkar çıkmaz soluğu burada alıyor. Onunla çok daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ANTALYAMIZA DAHA NİCE BAŞARILAR GETİRECEĞİZ”

Cimnatsik sporuyla 3 yaşındayken Antalyaspor Spor Okulu'nda tanışan minik Rüzgar Naz'ın gelecek vaad eden bir sporcu olduğu ve elde ettiği başarılardan dolayı duyduğu gururu anlatan Antrenörü Merve Kahraman, “Katılmış olduğumuz tüm müsabakalarda sporcularımızın gayretiyle gelen başarılar sayesinde Antalyaspor bayrağını önce Türkiye'de sonrasında da Avrupa'da dalgalandırdık. Antalyamıza daha nice başarılar getireceğiz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler